További márkák

ActiveSite

 

Felhőalapú dinamikus világításvezérlés

Felhőalapú vezérlés 

A dinamikus építészeti világítási rendszerek kezelése nem feltétlenül igényli a kezelő jelenlétét. Az ActiveSite egy biztonságos rendszer, amely lehetővé teszi a világítási műveletek vezérlését, a fényshow-k és hatások távoli vezérlését bármilyen közönséges hálózatra csatlakoztatott eszközről, például okostelefonról, táblagépről vagy számítógépről. Az adatátvitel a böngésző, az ActiveSite szerver és az ActiveSite átjáró között titkosított és biztonságos.

 

Ezzel a felhő- és hálózatalapú világítási rendszerrel távolról felügyelheti, kezelheti és karbantarthatja a Philips Color Kinetics LED-világítási berendezéseit. A létesítmények vezetői, a világítástervezők és technikusok hozzáférhetnek a világítási teljesítmény valós idejű adataihoz, és gyorsan diagnosztizálhatják a problémákat egy távoli eszközön, elkerülve ezzel az állásidőt és a felesleges helyszíni látogatásokat.

Az ActiveSite ragyogóvá és vonzóvá teszi a helyeket. | Műemlékek dinamikus építészeti megvilágítása.

Az ActiveSite előnyeinek gyors áttekintése

Az ActiveSite biztosítja a Philips Color Kinetics világítási berendezések távfelügyeletét a felhőben
Energiamegtakarítás

Biztonságosan szabályozható világítási berendezések

Kezelje, felügyelje és tartsa karban az építészeti világítástechnikát több helyen egyetlen vezérlőpult és bármilyen hálózatra csatlakoztatott eszköz segítségével.

Energiamegtakarítás

Hozzon létre eredeti márkaélményt dinamikus építészeti fényshow-kon keresztül

Frissítse a fényhatásokat bárhonnan új fényshow-k feltöltésével és aktiválásával távolról bármilyen közönséges hálózatra csatlakoztatott eszközről, például okostelefonról, táblagépről vagy számítógépről.

Energiamegtakarítás

Csökkentse a karbantartási költségeket 

A távdiagnosztika, az előzményadatok elemzése és a jelentés lehetővé teszi a hibák távoli és proaktív diagnosztizálását.

Energiamegtakarítás

Felügyelje könnyedén a teljesítményt

Havi jelentések, napi e-mail-es értesítések és az összes fényforrás adatainak digitális naplózása tájékoztatja Önt az energiafogyasztásról, a fényminőségről és a teljesítményről.

Mi lehetséges az ActiveSite megoldással?

Az ActiveSite egy felhőalapú szoftverszolgáltatás (SaaS) formájában biztosított vezérlési rendszer a Philips Color Kinetics LED-világítási rendszerekhez. 

A rendszer működése


Az ActiveSite úgy működik, hogy a világítási rendszert a felhőn keresztül összekapcsolja az ActiveSite átjáróval és a távoli eszközzel. Standard internetkapcsolat segítségével figyelemmel kísérheti és kezelheti a világítást, megtekintheti a teljesítménnyel kapcsolatos előzményadatokat, és konfigurálhatja az új vagy kicserélt lámpatesteket a világ bármely pontjáról. 
Az ActiveSite egy felhőalapú szoftverszolgáltatás (SaaS) formájában biztosított vezérlési rendszer a Philips Color Kinetics LED-világítási rendszerekhez.
Az ActiveSite lehetővé teszi a csatlakoztatott világítási rendszer távfelügyeletét bármely engedélyezett számítógépen vagy táblagépen

Az ActiveSite irányítópult

Felügyelje és vezérelje a világítás telepítését standard internetkapcsolaton keresztül bármilyen engedélyezett számítógépről vagy táblagépről. Az előzményadatok elemzésének segítségével táblázatokat és jelentéseket készíthet, amelyek soha nem látott betekintést nyújtanak a rendszer működésébe
Hozzon létre biztonságos hálózatalapú világítási rendszert további szoftverek vagy szerverek nélkül az ActiveSite átjáró használatával

ActiveSite átjáró

Az ActiveSite átjáró biztosítja, hogy a csatlakoztatott világítási rendszer biztonságos titkosított HTTPS-kapcsolaton kommunikál az ActiveSite webes alkalmazással és az ActiveSite kiszolgálóval. Az SSL/TLS protokollra alapozva az ActiveSite hosszú ideig érvényes nyilvános és titkos kulcsokat használ a kliens és a kiszolgáló közötti adatfolyam titkosításának további erősítésére.
élettartam-szolgáltatások

ActiveSite élettartam-szolgáltatások

Üzemeltesse egyszerűen és optimális módon a világítási infrastruktúráját, védve ezzel a hosszú távú befektetéseit, és vonzóbbá téve a rendszert.

Esettanulmányok

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha kérdése vagy kérése van,
forduljon a helyi kapcsolattartási központunkhoz 

Tudjon meg többet a városában használható világítási rendszerekről