Növelje
a márkahírnevét

 

 

Sikeres felügyelet

Biztosítsa a nyilvános profil számára a szükséges kiemelést – fenntartható eszközökkel. A környezetbarát minősítéssel megszerezheti magának a kezelést igénylőket. A magasabb fenntarthatósági értékelés még több ügyfelet vonzhat, a kereskedelmi szervezetek pedig örömmel működnek majd együtt Önnel.

Azonnali eredmények, hosszú távú előnyök

 

A környezetbarát kórházi világítás mind rövid, mind hosszú távon javítja az üzleti teljesítményt. A költségcsökkenés, illetve a személyzet és a betegek elégedettsége azonnal érezhető. Hosszú távon az épület eszközértéke akár 16%-kal is emelkedhet, a befektetők pedig biztosra vehetik, hogy Ön egyaránt kiveszi a részét a vállalati és a társadalmi felelősségvállalásból is.

Növelje elismertségét

 

A fenntarthatóság összeköt. A környezetbarát kórházvezetés és létesítmények pozitívan hatnak a márka megítélésére. Amint elkötelezi magát a környezet védelme mellett, javul a hírneve, és nagyobb elismerésre számíthat a személyzet, a betegek, a partnerek, a befektetők és a tágabb környezet részéről.

Tudta?

 

 

Ennyivel nagyobb eszközérték környezetbarát épületek esetén a hagyományos épületekkel összehasonlítva.
Ennyi a becsült kivitelezési költségelőny környezetbarát épületek esetén (becsült tervezési díjak és felmérések alapján).

VAGY

Ennyi a tényleges kivitelezési költségelőny környezetbarát épületek esetén (a tényleges költségeket több tanulmány alapján számítottuk ki).
You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website