You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Több fény,

kevesebb elfogyasztott energia

StoreWise

 

A korszerű világítástechnika többet jelent a terek puszta megvilágításánál. Ezért fejlesztettünk ki olyan megoldásokat, amelyek nem csupán gazdaságosak és rugalmasak a LED-es technikának, a természetes fény kihasználásának és a világításszabályozásnak köszönhetően, hanem kellemes hangulatot is teremtenek, kiemelik a termékek legelőnyösebb oldalát, és ennek eredményeképpen növelik az értékesítések számát.

A különböző gyümölcsök és zöldségek igazán ínycsiklandónak tűnnek a Philips LED-es lámpatesteinek fényében.
A Philips LED-es lámpatestei alá helyezett gyümölcsök a burgwedeli (Németország) Edeka bevásárlóközpontban.

Több fény, kevesebb elfogyasztott energia

 

A korszerű LED-es lámpatestek a puszta világításnál jóval többre képesek. A hagyományos fényforrásokkal ellentétben gyakorlatilag az általuk felhasznált teljes energia fényként (nem pedig hőként) hasznosul, így aztán akár 60%-kal kisebb az áramfogyasztásuk.

StoreWise Box világításszabályozás

 

Egyes feladatsorok rendszeresen ismétlődnek a nap folyamán a bevásárlóközpontokban. A felhasználáson alapuló ütemezés ezt jól ki tudja használni. Amellett, hogy megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a világítás használatát, akár további 16%-os energiamegtakarítást is eredményezhet.

 

Bővebben

A Philips világítástechnikája marasztaló környezetet teremt a bécsi Spar üzletben.
Két nő vásárol Philips lámpatestek fényében az oberhauseni (Németország) Kaiser's Tengelmann üzletben./A Philips világítástechnikája marasztaló környezetet teremt a bécsi Spar üzletben.

A természetes fény kihasználása

 

A napfény jókedvre derít minket, és javítja a közérzetünket – még egy bevásárlóközpont belsejében is. Ráadásul teljesen ingyen van! A természetes fény beltéri alkalmazása az üzletekben akár 40%-kal növeli a bevételt, és 65%-kal csökkenti az áramfogyasztást.

 

Bővebben

FreshFood

 

Minél mutatósabbak az árucikkek, annál jobban élvezik a vevők a vásárlást. Megfelelő világítással tökéletes üzletbelső teremthető. Ha minden terméket a legjobb oldaláról mutat meg, azzal biztosítja, hogy növekedésnek induljon a bevétel.

 

Bővebben

A Philips áruházvilágításában pompázó gyümölcsök a glückstadti (Németország) Edeka üzletben./Két nő vásárol Philips lámpatestek fényében az oberhauseni (Németország) Kaiser's Tengelmann üzletben./A Philips Lighting világítástechnikája környezetet teremt a bécsi Spar üzletben.

FullService

A Philips áruházvilágításának fényében pompázó gyümölcsök.

 

Az újszerű világítási rendszerek úttörőiként rendkívül gazdag tapasztalattal és sokrétű szaktudással rendelkezünk. A partnereként mindkettőt a rendelkezésére bocsátjuk az üzlethelyiség megtervezése és fejlesztése során.

 

A FullService részletes ismertetése

Elérhetőség

 

Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

 

Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.