Több fény,

kevesebb elfogyasztott energia

StoreWise

 

A korszerű világítástechnika többet jelent a terek puszta megvilágításánál. Ezért fejlesztettünk ki olyan megoldásokat, amelyek nem csupán gazdaságosak és rugalmasak a LED-es technikának, a természetes fény kihasználásának és a világításszabályozásnak köszönhetően, hanem kellemes hangulatot is teremtenek, kiemelik a termékek legelőnyösebb oldalát, és ennek eredményeképpen növelik az értékesítések számát.

A különböző gyümölcsök és zöldségek igazán ínycsiklandónak tűnnek a Philips LED-es lámpatesteinek fényében.
A Philips LED-es lámpatestei alá helyezett gyümölcsök a burgwedeli (Németország) Edeka bevásárlóközpontban.

Több fény, kevesebb elfogyasztott energia

 

A korszerű LED-es lámpatestek a puszta világításnál jóval többre képesek. A hagyományos fényforrásokkal ellentétben gyakorlatilag az általuk felhasznált teljes energia fényként (nem pedig hőként) hasznosul, így aztán akár 60%-kal kisebb az áramfogyasztásuk.

StoreWise Box világításszabályozás

 

Egyes feladatsorok rendszeresen ismétlődnek a nap folyamán a bevásárlóközpontokban. A felhasználáson alapuló ütemezés ezt jól ki tudja használni. Amellett, hogy megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a világítás használatát, akár további 16%-os energiamegtakarítást is eredményezhet.

 

Bővebben

A Philips világítástechnikája marasztaló környezetet teremt a bécsi Spar üzletben.
Két nő vásárol Philips lámpatestek fényében az oberhauseni (Németország) Kaiser's Tengelmann üzletben./A Philips világítástechnikája marasztaló környezetet teremt a bécsi Spar üzletben.

A természetes fény kihasználása

 

A napfény jókedvre derít minket, és javítja a közérzetünket – még egy bevásárlóközpont belsejében is. Ráadásul teljesen ingyen van! A természetes fény beltéri alkalmazása az üzletekben akár 40%-kal növeli a bevételt, és 65%-kal csökkenti az áramfogyasztást.

 

Bővebben

FreshFood

 

Minél mutatósabbak az árucikkek, annál jobban élvezik a vevők a vásárlást. Megfelelő világítással tökéletes üzletbelső teremthető. Ha minden terméket a legjobb oldaláról mutat meg, azzal biztosítja, hogy növekedésnek induljon a bevétel.

 

Bővebben

A Philips áruházvilágításában pompázó gyümölcsök a glückstadti (Németország) Edeka üzletben./Két nő vásárol Philips lámpatestek fényében az oberhauseni (Németország) Kaiser's Tengelmann üzletben./A Philips Lighting világítástechnikája környezetet teremt a bécsi Spar üzletben.

FullService

A Philips áruházvilágításának fényében pompázó gyümölcsök.

 

Az újszerű világítási rendszerek úttörőiként rendkívül gazdag tapasztalattal és sokrétű szaktudással rendelkezünk. A partnereként mindkettőt a rendelkezésére bocsátjuk az üzlethelyiség megtervezése és fejlesztése során.

 

A FullService részletes ismertetése

Elérhetőség

 

Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

 

Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.

You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website