You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Így érhet el azonnali

hatást

PerfectAccent optika

Az első benyomás sokat számít. Mutassa meg a vásárlóinak a legkorszerűbb szpotlámpák segítségével, hogy rendelkezik mindazzal, amit keresnek. A PerfectAccent optika kiválóan kiegészíti a LED-es szerelvényeket, és egységes, egyenletes fényt, valamint pontosan irányítható fénysugarakat biztosít. A színek így élénkebbek, a tárgyak vonzóbbak, a környezet pedig még kellemesebb.
PerfectAccent tükörrel ellátott Philips világítótestekkel szépen kivilágított Edeka bevásárlóközpontban.

Miben segíthet Önnek a PerfectAccent?

 

A többféle LED-es szerelvényben használható PerfectAccent optika tökéletes fénysugarakat bocsát ki, amelyek minden helyiséget beragyognak.

 

Üzletkirakatok: azonnal feltűnnek a vásárlóknak, hiszen az egyenletes fénysugarak jobban kiemelik a színeket és a felületeket, így minden tárgy a lehető legjobb fényben tűnik fel.

 

Vendéglátó-ipari környezet : elismerő pillantásokat eredményez, hiszen a fényhatások kényelmesnek és elegánsnak mutatják a helyiségeket. Az egységes fénysugarakban nincs semmiféle hullámzás vagy fényerőcsökkenés, így a helyiségek mindig egyformán marasztalónak tűnnek.

A PerfectAccent működése  

 

Üdvözöljük! Ez itt a jövő technikája. A különleges méhsejtszerkezetű tükörnek köszönhetően a PerfectAccent optika az áramfogyasztás növekedése nélkül növeli a teljes fénykibocsátást.

 

Az optikán látható fazetták visszaverik és irányítják a LED-ekből jövő fényeket, így egységes és tiszta lesz a fényeloszlás. A fröccsöntött részek rugalmas felületkezelésének köszönhetően ez az egyedi kialakítás tükrös (fényes) és matt fényvisszaverő felületeken egyaránt alkalmazható.

A méhsejtszerkezetű optika megmutatja, hogyan képes a PerfectAccent az áramfogyasztás növekedése nélkül növelni a teljes fénykibocsátást.

Új generációs tartósság és fényvisszaverő képesség

 

A PerfectAccent optikát rendkívül áttetsző bevonat borítja, amelyet kifejezetten többfazettás fényvisszaverő rendszerekhez dolgoztak ki. A tükröt különleges védőréteg borítja, amely növeli a termék ellenálló képességét. Az eredmény pedig elképesztő, 98%-os fényvisszaverő képesség – ez 10%-kal több, mint a fényezett alumíniumé!

Tisztább, lágyabb fénysugarak

 

A kellő mennyiségű fény, pontosan a kívánt helyen. A többfazettás tükör tiszta, egységes fényt állít elő a szpotlámpákra jellemző zavaró fényátmenetek nélkül. Figyelje csak meg, hogy milyen finoman mennek át egymásba a fények a sugár közepétől a széléig!

/content/dam/b2b-li/en_AA/systems/PerfectAccent/perfectaccent-led-optic.jpg

A PerfectAccent optika tökéletesen tiszta és egységes fénysugarakat bocsát ki.

/content/dam/b2b-li/en_AA/systems/PerfectAccent/conventional-led-optics.jpg

A hagyományos LED-es optika fénye jól láthatóan hullámzik.

Jókedvre derítő, inspiráló színek

 

Az üzleteket járva a vásárlók pontosan szeretnék tudni, hogy mit kapnak. A PerfectAccent a legjobbat hozza ki a termékekből, megmutatva azok valódi színeit.

 

Az egységes fényeloszlás megszünteti a zavaró színtörés jelenségét, amely rontja a kiemelő fénnyel megvilágított kirakatok megjelenését. A méhsejtszerkezetű fazettás tükör mellett a színmódosulási hibák javítása különleges (átlátszó vagy matt) sík lencsékkel történik. Ennek eredményeképpen a tárgyak szabályosabban jelennek meg.

Philips PerfectAccent optikával szépen megvilágított üzlet.

Számtalan LED-es alkalmazás

 

A PerfectAccent használatához nincs szükség arra, hogy vadonatúj lámpákat vásároljon. Az optika a legtöbb LED-es szpotlámpával kompatibilis, és a meglévő világítótestek módosítása nélkül beszerelhető. A fénysugarak beállításakor a következőkből lehet választani: keskeny szpot, szpot, keskeny fényszóró, illetve fényszóró – így többféle kiemelő jellegű világítás valósítható meg.

PerfectAccent tükörrel felszerelt StyliD és a LuxSpace Accent rendszert bemutató videó.

Esettanulmányok

Elérhetőség

 

Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

 

Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.