Így érhet el azonnali

hatást

PerfectAccent optika

Az első benyomás sokat számít. Mutassa meg a vásárlóinak a legkorszerűbb szpotlámpák segítségével, hogy rendelkezik mindazzal, amit keresnek. A PerfectAccent optika kiválóan kiegészíti a LED-es szerelvényeket, és egységes, egyenletes fényt, valamint pontosan irányítható fénysugarakat biztosít. A színek így élénkebbek, a tárgyak vonzóbbak, a környezet pedig még kellemesebb.
PerfectAccent tükörrel ellátott Philips világítótestekkel szépen kivilágított Edeka bevásárlóközpontban.

Miben segíthet Önnek a PerfectAccent?

 

A többféle LED-es szerelvényben használható PerfectAccent optika tökéletes fénysugarakat bocsát ki, amelyek minden helyiséget beragyognak.

 

Üzletkirakatok: azonnal feltűnnek a vásárlóknak, hiszen az egyenletes fénysugarak jobban kiemelik a színeket és a felületeket, így minden tárgy a lehető legjobb fényben tűnik fel.

 

Vendéglátó-ipari környezet : elismerő pillantásokat eredményez, hiszen a fényhatások kényelmesnek és elegánsnak mutatják a helyiségeket. Az egységes fénysugarakban nincs semmiféle hullámzás vagy fényerőcsökkenés, így a helyiségek mindig egyformán marasztalónak tűnnek.

A PerfectAccent működése  

 

Üdvözöljük! Ez itt a jövő technikája. A különleges méhsejtszerkezetű tükörnek köszönhetően a PerfectAccent optika az áramfogyasztás növekedése nélkül növeli a teljes fénykibocsátást.

 

Az optikán látható fazetták visszaverik és irányítják a LED-ekből jövő fényeket, így egységes és tiszta lesz a fényeloszlás. A fröccsöntött részek rugalmas felületkezelésének köszönhetően ez az egyedi kialakítás tükrös (fényes) és matt fényvisszaverő felületeken egyaránt alkalmazható.

A méhsejtszerkezetű optika megmutatja, hogyan képes a PerfectAccent az áramfogyasztás növekedése nélkül növelni a teljes fénykibocsátást.

Új generációs tartósság és fényvisszaverő képesség

 

A PerfectAccent optikát rendkívül áttetsző bevonat borítja, amelyet kifejezetten többfazettás fényvisszaverő rendszerekhez dolgoztak ki. A tükröt különleges védőréteg borítja, amely növeli a termék ellenálló képességét. Az eredmény pedig elképesztő, 98%-os fényvisszaverő képesség – ez 10%-kal több, mint a fényezett alumíniumé!

Tisztább, lágyabb fénysugarak

 

A kellő mennyiségű fény, pontosan a kívánt helyen. A többfazettás tükör tiszta, egységes fényt állít elő a szpotlámpákra jellemző zavaró fényátmenetek nélkül. Figyelje csak meg, hogy milyen finoman mennek át egymásba a fények a sugár közepétől a széléig!

/content/dam/b2b-li/en_AA/systems/PerfectAccent/perfectaccent-led-optic.jpg

A PerfectAccent optika tökéletesen tiszta és egységes fénysugarakat bocsát ki.

/content/dam/b2b-li/en_AA/systems/PerfectAccent/conventional-led-optics.jpg

A hagyományos LED-es optika fénye jól láthatóan hullámzik.

Jókedvre derítő, inspiráló színek

 

Az üzleteket járva a vásárlók pontosan szeretnék tudni, hogy mit kapnak. A PerfectAccent a legjobbat hozza ki a termékekből, megmutatva azok valódi színeit.

 

Az egységes fényeloszlás megszünteti a zavaró színtörés jelenségét, amely rontja a kiemelő fénnyel megvilágított kirakatok megjelenését. A méhsejtszerkezetű fazettás tükör mellett a színmódosulási hibák javítása különleges (átlátszó vagy matt) sík lencsékkel történik. Ennek eredményeképpen a tárgyak szabályosabban jelennek meg.

Philips PerfectAccent optikával szépen megvilágított üzlet.

Számtalan LED-es alkalmazás

 

A PerfectAccent használatához nincs szükség arra, hogy vadonatúj lámpákat vásároljon. Az optika a legtöbb LED-es szpotlámpával kompatibilis, és a meglévő világítótestek módosítása nélkül beszerelhető. A fénysugarak beállításakor a következőkből lehet választani: keskeny szpot, szpot, keskeny fényszóró, illetve fényszóró – így többféle kiemelő jellegű világítás valósítható meg.

PerfectAccent tükörrel felszerelt StyliD és a LuxSpace Accent rendszert bemutató videó.

Esettanulmányok

Elérhetőség

 

Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

 

Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.