A tökéletes kombináció

mindenhova

A megfelelő kombináció

 

Annak érdekében, hogy a kivitelezők a legtöbbet hozhassák ki a LED-es megoldások technikai és kereskedelmi lehetőségeiből, új virtuális alkalmazáscsomagokat terveztünk. A csomagok valós alkalmazási területeken alapulnak, ahol előnyt jelent a LED-es világítótestek, illetve a világítótestek és vezérlőelemek megfelelő kombinációja.

Mivel a legtöbb elem a népszerű CoreLine termékcsalád része, a kompatibilitás garantált, a felszerelés pedig problémamentes.

Irodák


Irodák

 

Irodai munkakörnyezetben a világítás segítheti az összpontosítást, a kommunikációt és az együttműködést. A megfelelő világítás egészséges, kellemes és inspiráló környezetet teremt.

 

PDF letöltése

Folyosók


Folyosók

 

A folyosóvilágításnak meg kell könnyítenie az épületen belüli mozgást. Megfelelő látási viszonyokat kell biztosítania úgy, hogy ne fogyasszon a szükségesnél több energiát.

 

PDF letöltése

Ipar


Ipar

 

Az ipari alkalmazásokban jó hatásfokú világításra van szükség – azaz kötelező elem a kis áramfogyasztás és olcsó karbantartás. A világításnak ugyanakkor világos, biztonságos, kellemes környezetet is kell teremtenie.

 

PDF letöltése

 

 

Tárolás


Tárolás

 

A raktárak gyakran szűkös és zsúfolt helyek. A megfelelő világítással azonban továbbra is jól hozzáférhetőek lesznek, a tiszta, éles fény pedig megkönnyíti bennük az eligazodást.

 

PDF letöltése

Parkolók


Parkolók

 

A parkolókban a legfontosabb, hogy az emberek gyorsan és biztonságosan megtalálják az utat – akár gyalog, akár az autóban ülve. Ez világos, azonnal bekapcsoló világítású, sötét területek nélküli tereket jelent.

 

PDF letöltése

Alkalmazáscsomagjaink célzott eszközkészleteket tartalmaznak, amelyekkel kihasználhatja a csomag számos előnyét: alkalmazási tudnivalókat, világítási terveket, a konkrét megtakarítások kiszámítására szolgáló eszközt a teljes birtoklási költséget véve alapul, részletes leírást arról, hogyan használja a csomagban található termékkombinációt, és még sok egyebet.

Győzze meg ügyfeleit, hogy a LED a legjobb választás

Egy egyszerűen használható mobil oktatási modult is kidolgoztunk Önnek. A modul 6 egyszerű lépésben segít a kis- és közepes vállalkozásoknak, hogyan érdemes továbbfejleszteni meglévő világítási rendszereiket.

 

Az oktatási modul ismerteti a legnépszerűbb világítási rendszerek műszaki jellemzőit, bemutatja a bevált világítási terveket, összehasonlítja a megoldásokat a teljes birtoklási költség (TCO) alapján – azaz elősegíti az ésszerű döntéshozatalt.

 

Ha többet szeretne megtudni az oktatási modulról, keresse meg a Philips Lighting Akadémiát.

 

A Philips Lighting Akadémia elérhetőségei

Számítsa ki az  
alkalmazás csomagok teljes birtoklási költségét 

Az energiafogyasztás csökkentésére, valamint a karbantartási és az üzemeltetési költségek lefaragására irányuló nyomás egyre fokozódik, hogy a vállalat megfeleljen a környezetvédelmi és költségvetési célkitűzéseknek. A világítási megoldás teljes élettartamára vetített összköltségek ismerete egyre fontosabb, mivel egyre szűkebbek a költségvetések, és hosszú távú tervezésre van szükség.

 

Eszköz az alkalmazáscsomagok teljes birtoklási költségének (TCO) kiszámításához

Esettanulmányok

Master LEDlamp lámpák

általános és kiemelő jellegű világításhoz

 

 

 

 

 

 

 

További tudnivalók

Elérhetőség

 

Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

 

Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.