Tapasztalja meg, milyen egy

élhetőbb város

Utak és utcák 

 

Hiszünk az emberek életét jobbá tevő újszerű LED-es kültéri világítási megoldások fejlesztésében. Célunk olyan rendszerek biztosítása, amelyek úgy teszik élhetőbbé a városokat és javítják azok köztereinek összekapcsolhatóságát, hogy közben nem tévesztjük szem elől társadalmi kötelezettségeinket, illetve bolygónk megőrzésének fontosságát sem.

 

Elérhetőség

Összekapcsolt rendszerek utak és utcák megvilágítására    

Utak és utcák megvilágításához termékek

Iridium gen3 LED

Az Iridium gen3 az első igazán intelligens világítótest, amelyet a problémamentes csatlakoztatásra terveztünk. Az üzembe helyezés teljesen problémamentes – csak fel kell szerelni a világítótesteket, és azok máris távvezérelhetők a CityTouch szoftver segítségével.

 

A termék megtekintése

A  teljes birtoklási
költség  kiszámítása

 

Az energiafogyasztás csökkentésére, valamint a karbantartási és az üzemeltetési költségek lefaragására irányuló nyomás egyre fokozódik, hogy a vállalat megfeleljen a környezetvédelmi és költségvetési célkitűzéseknek. A világítási megoldás teljes élettartamára vetített összköltségek ismerete egyre fontosabb, mivel egyre szűkebbek a költségvetések, és hosszú távú tervezésre van szükség.

 

Számolja ki a megtakarítását

Tudjon meg többet:   

Hogyan
segíthetnek Önnek
szolgáltatásaink?

A Philips teljes körű szolgáltatásokat biztosít, amelyek több feladat ellátására alkalmasak, és minimális befektetési kockázatot jelentenek. Szolgáltatásaink külön-külön és összevonva, személyre szabott csomagként is elérhetők. Mindkét esetben egységes, kulcsrakész megoldást garantálunk.

Új értéket teremtünk  közösen


Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
 

Válasszon országot az alábbi listáról
az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

 

Forgalmazó vagy partner keresése

Világtérkép

A Lighting Akadémia

 

Academy

 

Academy

 

 

A Lighting Akadémia átfogó ismeretanyagot biztosít azok számára, akik bővíteni szeretnék a szakértelmüket a világítás területén.

 

További tudnivalók

 

 

Gyarapítsa 
vállalatát
 

 

Videóink és webináriumaink még jobban bevezetik a fény világába.