Mozgásban
tartjuk

a forgalmat

Alagutak és aluljárók 

 

Az alagutak és aluljárók megvilágítása összetett és nagy kihívást jelentő feladat, ahol nincs helyük a kompromisszumoknak. A szakszerű alagút- és aluljáró-megvilágítás biztonsági szempontból kulcsfontosságú, hiszen megakadályozza a hirtelen fényerőváltozást, ami megzavarhatná az alagútba, illetve aluljáróba belépő járművezetők és gyalogosok látását. A helyes megvilágítással biztosítható a forgalom folytonossága, garantálható a biztonság, valamint csökkenthető a karbantartásigény és a rendszer áramfogyasztása.

Philips alagútmegvilágítási rendszer mellett kellemesebb a vezetés  

Tekintse meg a videót, amely bemutatja, mit lát az autóvezető az alagútvilágítási rendszerünkkel megvilágított alagútban, és amely a londoni Upper Thames Tunnel példáján keresztül érzékelteti a HPS pontfényvilágítás és a LED-es lámpasoros világítás közti különbséget.

Összekapcsolt rendszer alagutak és aluljárók megvilágítására        

Alagút Világítástechnikai termékek

  • FlowLine
    FlowLine
    Az alagutak sokszor lineáris beltéri világítástechnikai megoldást igényelnek. A FlowLine termékek LED-es megoldást biztosítanak azokhoz az alkalmazási területekhez, ahol hagyományo...

A  teljes birtoklási
költség  kiszámítása

 

Az energiafogyasztás csökkentésére, valamint a karbantartási és az üzemeltetési költségek lefaragására irányuló nyomás egyre fokozódik, hogy a vállalat megfeleljen a környezetvédelmi és költségvetési célkitűzéseknek. A világítási megoldás teljes élettartamára vetített összköltségek ismerete egyre fontosabb, mivel egyre szűkebbek a költségvetések, és hosszú távú tervezésre van szükség.

 

Számolja ki a megtakarítását

Hogyan
segíthetnek Önnek
szolgáltatásaink?

A Philips teljes körű szolgáltatásokat biztosít, amelyek több feladat ellátására alkalmasak, és minimális befektetési kockázatot jelentenek. Szolgáltatásaink külön-külön és összevonva, személyre szabott csomagként is elérhetők. Mindkét esetben egységes, kulcsrakész megoldást garantálunk.

Új értéket teremtünk  közösen


Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
 

Válasszon országot az alábbi listáról
az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

 

Forgalmazó vagy partner keresése

Világtérkép

A Lighting Akadémia


Új üzleti lehetőségek  

 

Videóink és webináriumaink még jobban bevezetik a fény világába.

 

További tudnivalók

 

Soron következő webináriumunk

Csatlakozzon az itt elérhető webináriumhoz, és meglátja, hogyan varázsolja egyedi élménnyé az egyszerű vásárlást egy-egy újszerű világítási megoldás.
Divat

A fény internete

Ezt a webináriumot megtekintve megtudhatja, hogyan köthető össze a fény és a tárgyak internete

A fény szerepe a vendéglátóiparban

Tekintse meg a videót, és megismerheti

a fény szerepét

a vendéglátóiparban: a segítségével

a vendég ott-tartózkodása

emlékezetes élménnyé válik.

Vendéglátóipar