További márkák

Hogy vendégei otthon érezhessék magukat
szállodájában

Vendéglátó-ipari világítás

 

Helyezze szállodáját más megvilágításba. Olyanba, amely kihangsúlyozza annak építészeti és dekorációs szépségeit. Amely nyugtató vagy épp felemelő hangulatú közösségi tereket hoz létre. Amely üdvözli vendégeit és kényelmet áraszt. Rugalmas világítási megoldásaink számtalan kreatív lehetőséget kínálnak.

 

Elérhetőség

Világítási rendszerek  vendéglátó-ipari létesítményekbe

Vendéglátóipar Világítástechnikai termékek

  • Master LED lámpák
    Master LED lámpák
    A MASTER LEDbulb lámpák szabályozható fényerővel rendelkeznek, lehetővé téve a kellemes, alkalomhoz illő hangulatú környezet kialakítását, és íly módon ideálisak általános világítá...

A teljes birtoklási
költség
kiszámítása

 

Az energiafogyasztás csökkentésére, valamint a karbantartási és az üzemeltetési költségek lefaragására irányuló nyomás egyre fokozódik, hogy a vállalat megfeleljen a környezetvédelmi és költségvetési célkitűzéseknek. A világítási megoldás teljes élettartamára vetített összköltségek ismerete egyre fontosabb, mivel egyre szűkebbek a költségvetések, és hosszú távú tervezésre van szükség.

 

Számolja ki a megtakarítását

Tudjon meg többet:

Hogyan
segíthetnek Önnek
szolgáltatásaink?

A Philips teljes körű szolgáltatásokat biztosít, amelyek több feladat ellátására alkalmasak, és minimális befektetési kockázatot jelentenek. Szolgáltatásaink külön-külön és összevonva, személyre szabott csomagként is elérhetők. Mindkét esetben egységes, kulcsrakész megoldást garantálunk.

Új értéket teremtünk  közösen


Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
 

Válasszon országot az alábbi listáról
az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

 

Forgalmazó vagy partner keresése

Világtérkép

A Lighting Akadémia

 

Academy

 

Academy

 

 

A Lighting Akadémia átfogó ismeretanyagot biztosít azok számára, akik bővíteni szeretnék a szakértelmüket a világítás területén.

 

További tudnivalók

 

 

Gyarapítsa 
vállalatát
 

 

Videóink és webináriumaink még jobban bevezetik a fény világába.