You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Luminous Carpets

Az igazán megnyerő padlókialakítás egyedien új módja

 

Ez az egyedi, szabadalmaztatott padlózati megoldás a Philips erőteljes LED-es világítását ötvözi a Desso által kifejlesztett fényáteresztő szőnyeggel; utóbbi képviseletét Észak-Amerikában a Tandus Centiva, míg Európában és Ázsiában a Desso látja el. Ez az újítás alapjaiban alakítja át az emberek terekkel való kapcsolatának módját, hiszen a padlózatot olyan dinamikus vászonná változtatja, amely közvetlenül az érzékszerveinkre hat, és azt a természetes vágyat kelti, hogy megkeressük a fényt. A megszámlálhatatlan alkalmazási lehetőséggel újfajta tervezési szabadságot is kínál az építészeknek és a belsőépítészeknek.

A Luminous Carpets négy fő alkalmazást kínál

A rendszer működése

 

A Luminous Carpets™ izgalmas lehetőségek világát tárja fel. Sok mindenre alkalmas a vészkijáratok jelzésétől és az embereknek adott útmutatástól és tájékoztatástól a teljesen lenyűgöző látvány létrehozásáig, amely egyaránt elbűvöli a bérlőket és a látogatókat. Míg az ötlet egyszerű, a mögötte álló technika igazán fejlett.

 

További tudnivalók az új technikáról

Projektek

A Bild újság hírszerkesztősége

Berlin

Esettanulmány letöltése

Rabobank

Berkel Enschot

Le Village by CA

Párizs

Amszterdam
Amszterdam

Építészeti biennálé

Luminous Carpets a projektjéhez?

 

Természetesen kapcsolatba léphet a Philips képviselőjével, aki segítségére lesz. Ha nem ismeri a képviselő elérhetőségét, forduljon hozzánk közvetlenül a luminous.carpets@philips.com címen vagy a webhelyünkön keresztül.

Legyen mindig tájékozott  

 

A sajtó már áradozva írt a Philips és a Desso Luminous Carpets™ világító szőnyegeiről. De ne várjon a következő sajtóközleményig… iratkozzon fel levelezési listánkra, és kapjon első kézből tájékoztatást.

 

Feliratkozás a kéthavonként küldött hírlevélre