HealWell – a fény
természetes ereje

Gyógyító hatású környezet kialakítása

 

Javítsa a betegek közérzetét kórházában egyedi, kutatáson alapuló világítási rendszerrel. A HealWell újszerű megvilágítást használ az egészséges alvás biztosításához, a szorongás oldásához, valamint a betegek és a kórházi dolgozók kedélyállapotának javításához.

Orvosok kezelnek egy beteget Philips Healwell világítási rendszerrel megvilágított szobában.

A természetes alvási ciklusok elősegítése

Tudományos eredmények igazolják, hogy a fény jelentősen befolyásolja egészségünket és közérzetünket. Nemcsak a hangulatunkra, hanem a bioritmusunkra is kihat. A kórházakban, ahonnan a betegek ki sem mozdulnak, a mesterséges világítás a természetes fény váltakozásának utánzásával fenntartja az alvás és az ébrenlét természetes ritmusát. A HealWell terméket kifejezetten erre a célra terveztük. A lámpa a nap folyamán automatikusan, a kinti fényviszonyoknak megfelelően módosítja a világítás fényerejét és színárnyalatait.
Betegszobában működő világítási rendszer.

A HealWell előnyeinek vizsgálata

 

A megoldást a hollandiai Maastrichti Egyetem egészségügyi központjának kardiológiai osztályán vizsgálták. A kutatás során mérték az alvási ciklusok, a hangulat és más jellemzők értékeit a HealWell rendszerrel felszerelt szobákban tartózkodó betegeken. Az összehasonlítás érdekében ugyanezeket a méréseket elvégezték hagyományos világítású szobák betegein is.

Vizit a Healwell betegszobában.

Ragyogó eredmények

 

A tesztek igazolták a világítás betegekre gyakorolt pozitív hatását. A hagyományos világítású szobákhoz képest a HealWell világítótestekkel ellátott szobákban a következő területeken tapasztalható javulás:

• elégedettebb betegek és dolgozók

• hosszabb alvásidő a betegek esetében

• a betegek rövidebb idő alatt alszanak el

• a HADS (Hospital Anxiety and Depression Scale, kórházi szorongási és depressziós skála) hangulati kérdőív eredményei alapján javult a betegek hangulata

A Healwell világítás egy csapásra megváltoztatja a betegszobában uralkodó hangulatot.
A Healwell világítás egy csapásra megváltoztatja a betegszobában uralkodó hangulatot.

Esettanulmányok

Tanúságtevő videók

Gyógyító hatású környezet kialakítása a berlini szívgyógyászati központban Philips Healwell világítási rendszerek alkalmazásával.

Berlini szívgyógyászati központ

Minden bizonnyal forradalmian új projekt végrehajtása folyik a Bradford Royal Infirmary intézetben, amelynek során az épített környezetnek az elmezavarban szenvedő betegek gondozására kifejtett hatását értékelik ki. Ebben szerepet kap a Philips Dynamic Lighting rendszer és a HealWell világítási rendszer első angliai alkalmazása is.

Bradford Royal Infirmary

Philips HealWell segíti a gyógyító hatású környezet kialakítását a Fülöp-szigeteki szívgyógyászati központban.

Fülöp-szigeteki szívgyógyászati központ

Elérhetőség

 

Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

 

Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.

You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website