További márkák

Intelligens

raktár

megvilágítása

Rugalmas és intelligens energiatakarékos rendszer

A rendszer előnyei

  Kevesebb karbantartás

A GreenWarehouse rendszerünkben használt LED-es lámpatestek elismerten megbízhatóak – a zónakialakítás lehetőségével, a jelenlét-érzékeléssel és olyan vezérlőegységekkel, amelyek tovább növelik élettartamukat, még nagyobb energia- és költségmegtakarítást tesznek lehetővé –, így élvezheti a hagyományos világítási rendszerekhez képest sokkal alacsonyabb teljes birtoklási költség előnyeit.

  Egészség és jó közérzet

A jobb fényminőség nagyobb kényelmet jelent. Jobb közérzet mellett az emberek eredményesebben dolgoznak, ami nagyobb termelékenységet eredményez, így mindenki elégedett. A LED-es csarnokvilágítás új generációja egyenletesebb fénylefedettséget biztosít sötét területek nélkül és jobb színmegjelenítéssel, így a dolgozók kellemesebb környezetben végezhetik a munkájukat, és az ügyfelek is élvezhetik az ezzel járó előnyöket.

  Az ökológiai lábnyom csökkentése

A szervezeteknek egyre nagyobb kihívást jelent az ökológia lábnyom csökkentése. A szénvegyületek kibocsátásának a hatékony GreenWarehouse világítási rendszerünkkel való csökkentése akár 50%-os energiamegtakarítást jelent – igazolva azt, hogy a világítás érdemben hozzájárulhat a költségek és az ökológiai lábnyom csökkentéséhez.

Vezérlőegységek bonyolultság nélkül

 

Az, hogy a LED-ek fényereje szabályozható, azt jelenti, hogy a vezeték nélküli vezérlőelemek természetes partnerek. Míg a vezetékes vezérlőegységek felszerelésével járó költség és összetettség elriasztó lehet, vezeték nélküli rendszerünk mindezt egyszerűvé teszi, mivel mindent egyetlen csomagba gyűjtöttünk össze, és megszüntettük a kiépítés, az üzembe helyezés és a napi működtetés minden bonyolultságát.

Az üzleti célkitűzések elérése

 

Tisztában vagyunk a kereskedelmi és világítási szempontból Önnél jelentkező kihívásokkal. A világítás terén a múltban betöltött szerepünk egyedülálló módon biztosítja, hogy továbbra is újító szellemben tevékenykedjünk. A Philips minden más világítástechnikai vállalatnál többet (a forgalom mintegy 7%-át) fordít új termékek fejlesztésére, és elkötelezetten azon vagyunk, hogy ügyfeleink növelni tudják üzleti hatékonyságukat.

Az energia- és költségmegtakarítás becslése

A beruházás jellemző megtérülése
Lehetséges energia- és költségmegtakarítás
További energiamegtakarítás állandó fénykibocsátással

A beruházás gyors megtérülése

 

A Philips GreenWarehouse rendszer jellemző megtérülési ideje mindössze három év, mivel a LED, a vezérlőegységek és a zónakialakítás egyesített hatékonyságának eredményeként akár 50%-os energia- és költségmegtakarítás érhető el. Állandó fénykibocsátás – a túlzott világítás fényerő-szabályozással kiküszöbölhető, így a megfelelő fényáram beállítása akár 10%-os további energiamegtakarítást jelenthet.

Akár

220 ezer euró

megtakarítás 10 év alatt

A teljes birtoklási költség egy 10 éves időszak alatt

Példa a beruházás megtérülésére egy 10 éves időszak alatt