Intelligens 
raktárvilágítás

Rugalmas és intelligens energiatakarékos rendszer

Egy tökéletes csomag
raktárakhoz

 

A csarnok általában magas költséget jelent – a világítás felszerelése és karbantartása költséges és a működés megszakításával jár, a világításszabályozók pedig csak a bonyolultságot növelik. Így volt eddig.

GreenWareHouse

Egyetlen egyszerű megoldás


GreenWarehouse rendszerünk egyetlen egyszerű, csomagba foglalt megoldás, amely szabályozható fényerejű LED-es világítótestek és vezeték nélküli vezérlőegységek három típusát tartalmazza, és könnyen beállítható zónákra, amelyek bármikor módosíthatóak.


A rendszer rugalmas, időtálló megoldást kínál, és segítségével raktárában a lehető legjobb világítási hatékonyságot érheti el.

Önre szabva


A raktárak alakja és mérete sokféle lehet. Legyenek bármilyen igényei, az intelligens Philips GreenWarehouse rendszer elősegítheti raktárterületének hatékony és hatásos megvilágítását. Hatalmas előnye, hogy a területhez illeszkedő egyetlen csomagban kapható, a vezeték nélküli megoldásnak köszönhetően könnyen felszerelhető és üzembe helyezhető, valamint igényeinek változásakor egyszerűen átkonfigurálható.

Egyetlen intelligens csomag


Egyetlen csomagot hoztunk létre, amely három különböző típusú világítótestet – Philips GentleSpace általános nyílt téri világításhoz, valamint Philips Maxos LED és Philips Pacific LED az állványokhoz –, valamint vezeték nélküli vezérlőegységeket tartalmaz. A csomagot raktárához igazíthatjuk, legyen az bármilyen méretű, így a rendszer teljes mértékben méretezhető.

Egyszerű és költségtakarékos


Olyan mértékben költségtakarékossá tettük, hogy különálló összetevők helyett érdemesebb rendszert vásárolni. Minden, amire szüksége van, megtalálható egyetlen egyszerűen megrendelhető és felszerelhető csomagban – ez a tökéletes recept a csarnokvilágítás költségtakarékos felújítására vagy új csarnokok felszerelésére 12 méteres belmagasságig.

Új építmények és korszerűsítések


Rendszerünk gyorsan kiépíthető és egyszerűen felszerelhető, legyen szó új fejlesztésről vagy meglévő tér korszerűsítéséről a világítási rendszer egy az egyben való, hatékonyabb megoldásra történő cseréjével. Akár saját maga is felszerelheti és üzembe helyezheti a rendszert, de ehhez tőlünk is megkaphat minden segítséget.