Páratlan megbízhatóság!

MASTER PL-L Xtra 4 Pin

 • Name
 • Fényforrás fényáram
 • Teljesítmény

  Információk a termékcsaládról

  A MASTER PL-L Xtra közepes vagy nagy teljesítményt igénylő felhasználásra tervezett lineáris kompakt fénycső, amely leginkább a magas fénykibocsátást igénylő üzlethelyiségek, vendéglátóipari és irodai terek általános megvilágítására szolgáló mennyezeti lámpatestekhez készül. A MASTER PL-L Xtra lámpák emellett számottevően alacsonyabb működési költséget is jelentenek, mivel élettartamuk kétszerese a normál MASTER PL-L lámpáénak, korai meghibásodási arányuk pedig rendkívül alacsony. Az eredeti, Philips által kifejlesztett áthidalási technológia garantálja az optimális teljesítményt, illetve nagyobb fényerőt és magasabb hatásfokot biztosít, mint a hajlításos technológia. Elektromágneses és elektronikus nagyfrekvenciás kapcsolóberendezéssel is használható, és gyorscsatlakozós lámpaaljzattal készül.

  Benefits

  Kevesebb probléma, alacsonyabb karbantartási költségek, egyszerűbb áttérés az egyenkénti fényforráscseréről a csoportos cserére
  Optimális világítási teljesítmény, felkapcsolásonként hosszú működési periódus várható
  Többféle szín közül lehet választani
  Jó színvisszaadás (CRI>80)
  Fényerő-szabályozás akár 30%-ig

  Jellemzők

  4 érintkezős aljzat
  Különlegesen hosszú élettartam és kevesebb korai meghibásodás
  Fénycsöves trifoszfor technológia
  Kismértékű fényáramcsökkenés az élettartam során

  Alkalmazások

  Alkalmas üzletek, irodák, szállodák általános világítására és funkcionális világításra csakúgy, mint lakóövezetek és parkok kültéri világítására.
  Alkalmas olyan megoldásokhoz, ahol magasak a karbantartási költségek (pl. magas mennyezetek vagy más, nehezen elérhető helyek esetén): áruházak, bevásárlóközpontok, raktárak, gyárcsarnokok, alagutak és közösségi terek világítására.

  Warning & Safety

  A lámpa fényének technikai és elektromos jellemzőit a működési körülmények, például a lámpa környezeti hőmérséklete és működési pozíciója, illetve a hozzá kapcsolódó kapcsolóberendezés is befolyásolja.
  A gyakori kapcsolgatás és a nem megfelelően előmelegített elektródok csökkentik a fénycső élettartamát.
  Nagyon valószínűtlen, hogy a lámpa összetörése hatással lenne az Ön egészségére. Ha eltörik egy lámpa, szellőztesse a szobát 30 percig, majd lehetőleg kesztyűben szedje össze a darabokat. A törött lámpát zárt műanyag zacskóban adja le újrahasznosításra a helyi hulladékudvarban. Ne használjon porszívót!
  Letöltések
  Leaflets
  Visuals
  • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
    
  • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
    
  • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
    
  Válasszon terméket a hozzáadáshoz

  Új értéket teremtünk  közösen


  Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
   

  Válasszon országot az alábbi listáról
  az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

   

  Forgalmazó vagy partner keresése

  Világtérkép