További márkák

Szűrők bezárása Szűrők megjelenítése
 • Name
 • Teljesítmény
 • Fényforrás fényáram
 • IES
 • Leaflet

Sort by:

   Információk a termékcsaládról

   A MASTER PL-L Xtra közepes vagy nagy teljesítményt igénylő felhasználásra tervezett lineáris kompakt fénycső, amely leginkább a magas fénykibocsátást igénylő üzlethelyiségek, vendéglátóipari és irodai terek általános megvilágítására szolgáló mennyezeti lámpatestekhez készül. A MASTER PL-L Xtra lámpák emellett számottevően alacsonyabb működési költséget is jelentenek, mivel élettartamuk kétszerese a normál MASTER PL-L lámpáénak, korai meghibásodási arányuk pedig rendkívül alacsony. Az eredeti, Philips által kifejlesztett áthidalási technológia garantálja az optimális teljesítményt, illetve nagyobb fényerőt és magasabb hatásfokot biztosít, mint a hajlításos technológia. Elektromágneses és elektronikus nagyfrekvenciás kapcsolóberendezéssel is használható, és gyorscsatlakozós lámpaaljzattal készül.

   Benefits

   Kevesebb probléma, alacsonyabb karbantartási költségek, egyszerűbb áttérés az egyenkénti fényforráscseréről a csoportos cserére
   Optimális világítási teljesítmény, felkapcsolásonként hosszú működési periódus várható
   Többféle szín közül lehet választani
   Jó színvisszaadás (CRI>80)
   Fényerő-szabályozás akár 30%-ig

   Jellemzők

   4 érintkezős aljzat
   Különlegesen hosszú élettartam és kevesebb korai meghibásodás
   Fénycsöves trifoszfor technológia
   Kismértékű fényáramcsökkenés az élettartam során

   Alkalmazások

   Alkalmas üzletek, irodák, szállodák általános világítására és funkcionális világításra csakúgy, mint lakóövezetek és parkok kültéri világítására.
   Alkalmas olyan megoldásokhoz, ahol magasak a karbantartási költségek (pl. magas mennyezetek vagy más, nehezen elérhető helyek esetén): áruházak, bevásárlóközpontok, raktárak, gyárcsarnokok, alagutak és közösségi terek világítására.

   Figyelmeztetés és biztonság

   A lámpa fényének technikai és elektromos jellemzőit a működési körülmények, például a lámpa környezeti hőmérséklete és működési pozíciója, illetve a hozzá kapcsolódó kapcsolóberendezés is befolyásolja.
   A gyakori kapcsolgatás és a nem megfelelően előmelegített elektródok csökkentik a fénycső élettartamát.
   Nagyon valószínűtlen, hogy a lámpa összetörése hatással lenne az Ön egészségére. Ha eltörik egy lámpa, szellőztesse a szobát 30 percig, majd lehetőleg kesztyűben szedje össze a darabokat. A törött lámpát zárt műanyag zacskóban adja le újrahasznosításra a helyi hulladékudvarban. Ne használjon porszívót!
   • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
   • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
   • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
   Válasszon terméket a hozzáadáshoz

   Új értéket teremtünk  közösen


   Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
    

   Válasszon országot az alábbi listáról
   az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

    

   Forgalmazó vagy partner keresése

   Világtérkép