További márkák

Szűrők bezárása Szűrők megjelenítése
 • Name
 • Teljesítmény
 • Fényforrás fényáram
 • IES
 • Leaflet

Sort by:

   Információk a termékcsaládról

   Ez a kisméretű (16 mm átmérőjű) TL Miniature fénycső lehetővé teszi a rendszer miniatürizálását, és alacsony feszültségű, egyenáramú tápellátással is működtethető. Ideális megoldás olyan alkalmazások esetén, ahol emelt szintű színmegjelenítés és hatásfok szükséges (a normál színekhez képest), és csak korlátozott hely áll rendelkezésre; pl. előterekben, társasházak lépcsőházában, bútorba épített megoldásokban, tükör- és polcvilágítási megoldásokban, jelzések és táblák megvilágításához, illetve vészvilágítási megoldásokban. pl. előterekben, társasházak lépcsőházában, bútorba épített megoldásokban, tükör- és polcvilágítási megoldásokban, jelzések és táblák megvilágításához, illetve vészvilágítási megoldásokban.

   Benefits

   Jó színvisszaadás
   Magas hatásfok az életciklus elején és a teljes élettartam alatt is, és magas fényáram-megmaradás a normál lámpákhoz képest
   A kisméretű lámpák lehetővé teszik a rendszer miniatürizálását.

   Jellemzők

   Kis átmérőjű csövek
   Magas hatásfokú, 3 rétegű fénycsőbevonat
   Alacsony feszültségű egyenáramú tápról is működtethető

   Alkalmazások

   Ideális olyan alkalmazások esetén, ahol korlátozott hely áll rendelkezésre, és a normál színeknél jobb színmegjelenítésre és hatásfokra van szükség, pl. társasházak előterében és lépcsőházában, bútorba épített megoldásokban, tükör- és polcvilágítási megoldásokban, illetve vészvilágítási megoldásokban.

   Figyelmeztetés és biztonság

   Nagyon valószínűtlen, hogy a lámpa összetörése hatással lenne az Ön egészségére. Ha eltörik egy lámpa, szellőztesse a szobát 30 percig, majd lehetőleg kesztyűben szedje össze a darabokat. A törött lámpát zárt műanyag zacskóban adja le újrahasznosításra a helyi hulladékudvarban. Ne használjon porszívót!
   Letöltések
   Leaflets
   Látvány
   • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
   • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
   • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
   Válasszon terméket a hozzáadáshoz

   Új értéket teremtünk  közösen


   Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
    

   Válasszon országot az alábbi listáról
   az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

    

   Forgalmazó vagy partner keresése

   Világtérkép