További márkák

  MASTER TL-D Xtreme Secura

  Rendkívül hosszú élettartam, szilánkmentes fénycsöves világítás

  MASTER TL-D Xtreme Secura

    Információk a termékcsaládról

    A TL-D Xtreme lámpa védőbevonata egyben tartja az üveg- és lámpadarabokat egy esetleges lámpatörés esetén is. A lámpa könnyen felismerhető az egyik végénél látható kék gyűrűről. Alkalmazási területei mindazon helyek, ahol az üvegszilánkok miatt megszakadhat a termelés, illetve személyi sérülést vagy anyagi kárt okozhatnak (pl. étel- és italgyártás esetén). A lámpa teflonbevonatos. Teljesíti a HACCP előírásait.

    Benefits

    A lámpa körüli speciális védőbevonat meggátolja az áruk szennyeződését egy esetleges lámpatörés esetén. Vizsgálat esetén könnyen azonosítható az egyik végén található egyetlen kék gyűrű alapján.
    A védőbevonat erősen hőálló, és sem hőmérséklet, sem UV-sugárzás hatására nem várható fényerőcsökkenés a megadott élettartamon belül (a várható élettartam az 50%-os meghibásodási arány eléréséig eltelt idő, 3 órás kapcsolási ciklusok esetén).
    A világítótesteket a vonatkozó iparági szabványoknak (HACCP, ISO 22000 és IEC 61549) megfelelővé teszi.

    Jellemzők

    A lámpát (teflon) védőbevonat burkolja, amelyet a lámpa egyik végén látható kék gyűrű jelez.
    Különlegesen hosszú élettartam és magas fokú megbízhatóság jellemzi, és könnyen megkülönböztethető más fénycsövektől az X alakú végzáró alapján.
    Elektronikus kapcsolóberendezéssel együtt célszerű használni, amely magasabb hatásfokot és hosszabb élettartamot biztosít.
    Nyitott és zárt világítótestben is használható (ezt az egy kék gyűrű jelzi), amit erős és hőálló bevonata tesz lehetővé.

    Alkalmazások

    Élelmiszer-, ital- és gyógyszergyártás: gyárak, elosztóközpontok, kiskereskedelmi üzletek; olyan helyek, ahol magas a karbantartás és/vagy a tevékenység megszakításának költsége (pl. magas mennyezet, nehezen hozzáférhető helyek esetén)
    olyan helyek, ahol magas a karbantartás és/vagy a tevékenység megszakításának költsége (pl. magas mennyezet, nehezen hozzáférhető helyek esetén)

    Figyelmeztetés és biztonság

    100%-os teljesítmény mellett csak úgy érhető el a várható élettartam, ha a fényerő-szabályozás nem csökkenti a fényerőt 30% alá.
    Elektromágneses kapcsolóberendezés használata esetén a megadott várható élettartam elérése érdekében kizárólag Philips S10 vagy S10E (18 W-os típusokhoz S2 vagy S2E) indítószerkezet használata ajánlott, és lámpacsere esetén az indítóegységet is célszerű újra cserélni.
    Nagyon valószínűtlen, hogy a lámpa összetörése hatással lenne az Ön egészségére. Ha eltörik egy lámpa, szellőztesse a szobát 30 percig, majd lehetőleg kesztyűben szedje össze a darabokat. A törött lámpát zárt műanyag zacskóban adja le újrahasznosításra a helyi hulladékudvarban. Ne használjon porszívót!
    A bevonat épsége érdekében feltétlenül javasoljuk, hogy legkésőbb a megadott élettartam elérésekor cserélje ki a Secura lámpákat (a várható élettartam az 50%-os meghibásodási arány eléréséig eltelt idő, 3 órás kapcsolási ciklusok esetén).
    Letöltések
    Leaflets
    Látvány
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    Válasszon terméket a hozzáadáshoz

    Új értéket teremtünk  közösen


    Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
     

    Válasszon országot az alábbi listáról
    az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

     

    Forgalmazó vagy partner keresése

    Világtérkép