Rendkívül hosszú élettartam, szilánkmentes fénycsöves világítás

MASTER TL-D Xtreme Secura

Információk a termékcsaládról

A TL-D Xtreme lámpa védőbevonata egyben tartja az üveg- és lámpadarabokat egy esetleges lámpatörés esetén is. A lámpa könnyen felismerhető az egyik végénél látható kék gyűrűről. Alkalmazási területei mindazon helyek, ahol az üvegszilánkok miatt megszakadhat a termelés, illetve személyi sérülést vagy anyagi kárt okozhatnak (pl. étel- és italgyártás esetén). A lámpa teflonbevonatos. Teljesíti a HACCP előírásait.

Benefits

A lámpa körüli speciális védőbevonat meggátolja az áruk szennyeződését egy esetleges lámpatörés esetén. Vizsgálat esetén könnyen azonosítható az egyik végén található egyetlen kék gyűrű alapján.
A védőbevonat erősen hőálló, és sem hőmérséklet, sem UV-sugárzás hatására nem várható fényerőcsökkenés a megadott élettartamon belül (a várható élettartam az 50%-os meghibásodási arány eléréséig eltelt idő, 3 órás kapcsolási ciklusok esetén).
A világítótesteket a vonatkozó iparági szabványoknak (HACCP, ISO 22000 és IEC 61549) megfelelővé teszi.

Jellemzők

A lámpát (teflon) védőbevonat burkolja, amelyet a lámpa egyik végén látható kék gyűrű jelez.
Különlegesen hosszú élettartam és magas fokú megbízhatóság jellemzi, és könnyen megkülönböztethető más fénycsövektől az X alakú végzáró alapján.
Elektronikus kapcsolóberendezéssel együtt célszerű használni, amely magasabb hatásfokot és hosszabb élettartamot biztosít.
Nyitott és zárt világítótestben is használható (ezt az egy kék gyűrű jelzi), amit erős és hőálló bevonata tesz lehetővé.

Alkalmazások

Élelmiszer-, ital- és gyógyszergyártás: gyárak, elosztóközpontok, kiskereskedelmi üzletek; olyan helyek, ahol magas a karbantartás és/vagy a tevékenység megszakításának költsége (pl. magas mennyezet, nehezen hozzáférhető helyek esetén)
olyan helyek, ahol magas a karbantartás és/vagy a tevékenység megszakításának költsége (pl. magas mennyezet, nehezen hozzáférhető helyek esetén)
See all products
Letöltések
Leaflets
Visuals
  • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
  • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
  • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
Válasszon terméket a hozzáadáshoz

Új értéket teremtünk  közösen


Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
 

Válasszon országot az alábbi listáról
az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

 

Forgalmazó vagy partner keresése

Világtérkép