Szilánkmentes fénycsöves világítás

MASTER TL-D Secura

Információk a termékcsaládról

A TL-D lámpa védőbevonata egyben tartja az üveg- és lámpadarabokat balesetszerű törés esetén. A lámpa könnyen felismerhető az egyik végénél látható kék gyűrűről. Alkalmazási területei mindazon helyek, ahol az üvegszilánkok miatt fennakadás lehet a működésben, illetve azok a termékbiztonságot vagy személyek egészségét veszélyeztetik, pl. étel- és italgyártás esetén. A lámpa teflonbevonattal rendelkezik, és teljesíti a HACCP előírásait.

Benefits

A lámpa speciális védőbevonata meggátolja az áru szennyeződését egy esetleges lámpatörés esetén. Vizsgálat esetén könnyen felismerhető az egyik végén található kék gyűrű alapján.
A védőbevonat hőállósága kiemelkedő, és sem hőmérséklet, sem UV-sugárzás hatására nem várható fényerőcsökkenés a megadott élettartamon belül (a várható élettartam az 50%-os meghibásodási arány eléréséig eltelt idő, 3 órás kapcsolási ciklusok esetén).
Jelenléte miatt a világítótestek megfelelnek a vonatkozó iparági szabványoknak, pl. HACCP, ISO 22000 és IEC 61549

Jellemzők

A lámpát körülölelő védőbevonatot (Surlyn) 2 kék gyűrű jelzi a lámpa egyik végén. Ez a lámpa NEM zárt világítótestben történő használatra készül.
Maradéktalanul teljesíti az IEC 61549 (a lámpák törmelék-visszatartására vonatkozó szabvány) előírásait, valamint a kapcsolódó élelmiszeripari szabványokét (pl. HACCP és ISO 22000).
Nincs fényerőcsökkenés hőmérsékletváltozás vagy UV-sugárzás hatására sem
A bevonat kiszűri a lámpa UV-kibocsátásának 90%-át
Teljes mértékben újrahasznosítható, beleértve a lámpa védőbevonatát is
Viszonylag magas hatásfok az életciklus elején és a teljes élettartam alatt is, magas fényáram-megmaradás mellett

Alkalmazások

Olyan helyek, ahol meg kell akadályozni, hogy a lámpa egy esetleges törés esetén beszennyezze a környezetet; például az ételkészítés, az egészségügy és a gyógyszergyártás területén, tisztaszobákban stb.
Megfelelő olyan környezetek számára, ahol fokozottan fennáll a lámpatörés veszélye, pl. sportcsarnokokban.
Megfelelő olyan környezetek számára, ahol csökkenteni kell az UV-kibocsátást (múzeumok, könyvtárak, archívumok, élelmiszeripar, divatáru üzletek stb.)
Megfelelő olyan környezetek számára, ahol csökkenteni kell az UV-kibocsátást (múzeumok, könyvtárak, archívumok, élelmiszeripar, divatáru üzletek stb.)
See all products
Letöltések
Leaflets
Visuals
  • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
  • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
  • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
Válasszon terméket a hozzáadáshoz

Új értéket teremtünk  közösen


Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
 

Válasszon országot az alábbi listáról
az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

 

Forgalmazó vagy partner keresése

Világtérkép