További márkák

 • Name
 • Teljesítmény
 • Fényforrás fényáram

   Információk a termékcsaládról

   A TL-D lámpa védőbevonata egyben tartja az üveg- és lámpadarabokat balesetszerű törés esetén. A lámpa könnyen felismerhető az egyik végénél látható kék gyűrűről. Alkalmazási területei mindazon helyek, ahol az üvegszilánkok miatt fennakadás lehet a működésben, illetve azok a termékbiztonságot vagy személyek egészségét veszélyeztetik, pl. étel- és italgyártás esetén. A lámpa teflonbevonattal rendelkezik, és teljesíti a HACCP előírásait.

   Benefits

   A lámpa speciális védőbevonata meggátolja az áru szennyeződését egy esetleges lámpatörés esetén. Vizsgálat esetén könnyen felismerhető az egyik végén található kék gyűrű alapján.
   A védőbevonat hőállósága kiemelkedő, és sem hőmérséklet, sem UV-sugárzás hatására nem várható fényerőcsökkenés a megadott élettartamon belül (a várható élettartam az 50%-os meghibásodási arány eléréséig eltelt idő, 3 órás kapcsolási ciklusok esetén).
   Jelenléte miatt a világítótestek megfelelnek a vonatkozó iparági szabványoknak, pl. HACCP, ISO 22000 és IEC 61549

   Jellemzők

   A lámpát körülölelő védőbevonatot (Surlyn) két kék gyűrű jelzi a lámpa egyik végén. Ez a lámpa NEM használható zárt világítótestekben
   Maradéktalanul teljesíti az IEC 61549 (a lámpák törmelék-visszatartására vonatkozó szabvány), valamint a kapcsolódó élelmiszeripari szabványok (pl. HACCP és ISO 22000) előírásait
   Hőmérséklet-változás vagy UV-sugárzás hatására sincs fényerőcsökkenés
   A bevonat kiszűri a lámpa UV-kibocsátásának 90%-át
   Teljes mértékben újrahasznosítható, beleértve a lámpa védőbevonatát is
   Viszonylag magas hatásfok az életciklus elején és a teljes élettartam alatt is, magas fényáram-megmaradás mellett

   Alkalmazások

   Olyan helyek, ahol meg kell akadályozni, hogy a lámpa egy esetleges törés esetén beszennyezze a környezetet; például az élelmiszergyártásban, az egészségügy és a gyógyszergyártás területén, tisztaszobákban stb.
   Megfelelő olyan környezetekben, ahol fokozottan fennáll a lámpatörés veszélye, pl. sportcsarnokokban
   Megfelelő olyan környezetekben, ahol csökkenteni kell az UV-kibocsátást (múzeumok, könyvtárak, archívumok, élelmiszeripar, divatáruüzletek stb.)

   Figyelmeztetés és biztonság

   Nem alkalmas zárt világítótestekkel való használatra (ezt két kék gyűrű jelzi).
   Javasolt az önleállító lámpavezérlő rendszerrel való használat.
   A törött lámpa nagy valószínűséggel nem okoz egészségkárosodást. Ha egy lámpa eltörik, szellőztessen a helyiségben 30 percig, és távolítsa el a darabjait, lehetőleg kesztyűben. Helyezze a darabokat egy lezárható műanyag zacskóba, és helyezze azt el a helyi hulladékgyűjtőben újrahasznosítás céljából. Ne használjon porszívót.
   A bevonat épsége érdekében feltétlenül javasoljuk, hogy legkésőbb a megadott élettartam elérésekor cserélje ki a Secura lámpákat (a várható élettartam az 50%-os meghibásodási arány eléréséig eltelt idő, 3 órás kapcsolási ciklusok esetén).
   Letöltések
   Leaflets
   Látvány
   • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
   • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
   • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
   Válasszon terméket a hozzáadáshoz

   Új értéket teremtünk  közösen


   Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
    

   Válasszon országot az alábbi listáról
   az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

    

   Forgalmazó vagy partner keresése

   Világtérkép