Szilánkmentes fénycsöves világítás

MASTER TL-D Food Secura

Információk a termékcsaládról

A TL-D Food Secura lámpa frissebbnek és zamatosabbnak mutatja a hús- és pékárukat, védőbevonata pedig nem hagyja széthullani az üveg- és lámpadarabokat, ha a lámpa véletlenül eltörne. A lámpa könnyen felismerhető az egyik végén látható két kék gyűrűről. Alkalmazási területei mindazon helyek, ahol az üvegszilánkok személyi sérülést okozhatnak, vagy károsodhat a termék. A lámpa Surlyn bevonatot is kapott, amely kiszűri az UV tartományt. Teljesíti a HACCP előírásait. Alkalmazható hentesboltokban, pékségekben, szupermarketekben stb.

Benefits

Vonzóbbá teszi az élelmiszereket (különösen a húsokat)
A lámpa körüli speciális védőbevonat meggátolja az áruk szennyeződését egy esetleges lámpatörés esetén. Vizsgálatkor könnyen azonosítható az egyik végén található két kék gyűrű alapján.
90%-kal alacsonyabb UV-A sugárzásának köszönhetően jobban védi a termékeket az elszíneződéstől és a zamat elvesztésétől.
A világítótesteket a vonatkozó iparági szabványoknak megfelelővé teszi; pl. HACCP, ISO 22000, IEC 61549 (a lámpák törmelék-visszatartására vonatkozó szabvány).
pl. HACCP, ISO 22000, IEC 61549 (a lámpák törmelék-visszatartására vonatkozó szabvány).

Jellemzők

A lámpát körülölelő védőbevonatot (Surlyn) 2 kék gyűrű jelzi a lámpa egyik végén. Ez a lámpa NEM zárt világítótestben történő használatra készül.
Bár a lámpa nem vörös fényt sugároz, kiemeli a húséhoz hasonló mélyvörös színárnyalatokat.
Maradéktalanul teljesíti az IEC 61549 (a lámpák törmelék-visszatartására vonatkozó szabvány) előírásait, valamint a kapcsolódó élelmiszeripari szabványokét (pl. HACCP és ISO 22000).
Nincs fényerőcsökkenés hőmérsékletváltozás vagy UV-sugárzás hatására sem
Teljes mértékben újrahasznosítható, beleértve a lámpa védőbevonatát is

Alkalmazások

Élelmiszerek megvilágítása: spektrális eloszlása kifejezetten úgy van beállítva, hogy vonzóvá tegye a hentesboltokban kapható élelmiszerek megjelenését
See all products
Letöltések
Leaflets
Visuals
  • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
  • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
  • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
Válasszon terméket a hozzáadáshoz

Új értéket teremtünk  közösen


Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
 

Válasszon országot az alábbi listáról
az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

 

Forgalmazó vagy partner keresése

Világtérkép