További márkák

  MASTER TL-D Food Secura

  Szilánkmentes fénycsöves világítás

  PHILIPS
  MASTER TL-D Food Secura

    Információk a termékcsaládról

    A TL-D Food Secura lámpa frissebbnek és zamatosabbnak mutatja a hús- és pékárukat, védőbevonata pedig nem hagyja széthullani az üveg- és lámpadarabokat, ha a lámpa véletlenül eltörne. A lámpa könnyen felismerhető az egyik végén látható két kék gyűrűről. Alkalmazási területei mindazon helyek, ahol az üvegszilánkok személyi sérülést okozhatnak, vagy károsodhat a termék. A lámpa Surlyn bevonatot is kapott, amely kiszűri az UV tartományt. Teljesíti a HACCP előírásait. Alkalmazható hentesboltokban, pékségekben, szupermarketekben stb.

    Benefits

    Vonzóbbá teszi az élelmiszereket (különösen a húsokat)
    A lámpa körüli speciális védőbevonat meggátolja az áruk szennyeződését egy esetleges lámpatörés esetén. Vizsgálatkor könnyen azonosítható az egyik végén található két kék gyűrű alapján.
    90%-kal alacsonyabb UV-A sugárzásának köszönhetően jobban védi a termékeket az elszíneződéstől és a zamat elvesztésétől.
    A világítótesteket a vonatkozó iparági szabványoknak megfelelővé teszi; pl. HACCP, ISO 22000, IEC 61549 (a lámpák törmelék-visszatartására vonatkozó szabvány).
    pl. HACCP, ISO 22000, IEC 61549 (a lámpák törmelék-visszatartására vonatkozó szabvány).

    Jellemzők

    A lámpát körülölelő védőbevonatot (Surlyn) 2 kék gyűrű jelzi a lámpa egyik végén. Ez a lámpa NEM zárt világítótestben történő használatra készül.
    Bár a lámpa nem vörös fényt sugároz, kiemeli a húséhoz hasonló mélyvörös színárnyalatokat.
    Maradéktalanul teljesíti az IEC 61549 (a lámpák törmelék-visszatartására vonatkozó szabvány) előírásait, valamint a kapcsolódó élelmiszeripari szabványokét (pl. HACCP és ISO 22000).
    Nincs fényerőcsökkenés hőmérsékletváltozás vagy UV-sugárzás hatására sem
    Teljes mértékben újrahasznosítható, beleértve a lámpa védőbevonatát is

    Alkalmazások

    Élelmiszerek megvilágítása: spektrális eloszlása kifejezetten úgy van beállítva, hogy vonzóvá tegye a hentesboltokban kapható élelmiszerek megjelenését

    Figyelmeztetés és biztonság

    Nem alkalmas zárt világítótestekkel való használatra (ezt a két kék gyűrű jelzi).
    Önleállító lámpavezérlő rendszerrel ajánlatos használni.
    Nagyon valószínűtlen, hogy a lámpa összetörése hatással lenne az Ön egészségére. Ha eltörik egy lámpa, szellőztesse a szobát 30 percig, majd lehetőleg kesztyűben szedje össze a darabokat. A törött lámpát zárt műanyag zacskóban adja le újrahasznosításra a helyi hulladékudvarban. Ne használjon porszívót!
    A bevonat épsége érdekében feltétlenül javasoljuk, hogy legkésőbb a megadott élettartam elérésekor cserélje ki a Secura lámpákat (a várható élettartam az 50%-os meghibásodási arány eléréséig eltelt idő, 3 órás kapcsolási ciklusok esetén).
    Letöltések
    Leaflets
    Látvány
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    Válasszon terméket a hozzáadáshoz

    Új értéket teremtünk  közösen


    Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
     

    Válasszon országot az alábbi listáról
    az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

     

    Forgalmazó vagy partner keresése

    Világtérkép