Light System Manager – Integrált hardver- és szoftvermegoldás

Light System Manager

 • Name

  Információk a termékcsaládról

  A közepes és nagy LED-es világítási környezetekre optimalizált Light System Manager (LSM) egy integrált hardver- és szoftvermegoldás, amely a Light System Engine (LSE) vezérlőhardverből és a Light System Composer szoftverből áll. A több ezer LED-es csomópontból kialakított bonyolult megoldások támogatására tervezett Light System Manager megfelelő rugalmasságot biztosít az építészeti, szórakoztatóipari és kiskereskedelmi megvilágítások kezeléséhez.

  Benefits

  Beépített asztronómiai óra
  Hatékony webes kezelőfelület a távvezérlés és programozás támogatására
  Többzónás vezérlés akár 15 000 csomóponthoz

  Jellemzők

  Integrált asztronómiai óra
  Webes hozzáférés − Az online webes kezelőfelület segítségével beállíthatók eseményindítók és ütemezések, valamint egyetlen kattintással kiválaszthatók statikus színjelenetek. A webes kezelőfelületet több felhasználó is használhatja online, a felhasználói fiókok tevékenysége pedig naplózható.
  A közepes és nagy környezetekhez többzónás Ethernet vezérlőrendszer érhető el – A Light System Engine hardver a konfigurációtól függően akár 15 000 külön vezérelhető LED-es csomópont párhuzamos fénykibocsátási adatait is kezelni tudja.
  ActiveSite integráció − Az ActiveSite a világ első, felhőben összekapcsolt világításrendszere az építészeti LED-es megvilágítási megoldások terén. Az ActiveSite segítségével távolról, szinte bárhonnan felügyelhet, kezelhet és szervizelhet egy telepítési környezetet.
  Két konfigurálható hálózati port − Az LSM két hálózati portot tartalmaz, amelyek a már meglévő hálózati környezetekbe integrálhatók, miközben fenntartják egy különálló dedikált világítási hálózat csatlakoztatási lehetőségét is.

  Alkalmazások

  Építészeti, szórakoztatóipari és kiskereskedelmi környezetek megvilágítása
  Letöltések
  Leaflets
  Visuals
  • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
    
  • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
    
  • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
    
  Válasszon terméket a hozzáadáshoz

  Új értéket teremtünk  közösen


  Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
   

  Válasszon országot az alábbi listáról
  az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

   

  Forgalmazó vagy partner keresése

  Világtérkép