További márkák

A termék megtekintése

IntelliPower gen2

IntelliPower gen 2 – Lehetővé teszi a váltást a hagyományos statikus világításról a dinamikus LED-es világításra a meglévő elektromos infrastruktúra segítségével

IntelliPower gen2
 • Termék
 • IES
 • Leaflet

Sort by:

   Információk a termékcsaládról

   Az IntelliPower révén intelligens, digitálisan vezérelhető LED-világítás valósítható meg olyan helyeken, ahol az újrakábelezés nem lehetséges vagy nem kívánatos; ilyenek például a történelmi épületek, talajba süllyesztett rendszerek, hidak és műemlékek. A meglévő elektromos és fizikai infrastruktúra kihasználásával az IntelliPower elérhető áron teszi lehetővé a dinamikus, digitálisan vezérelhető LED-világítás alkalmazását ott, ahol eddig ez korábban nem volt lehetséges.

   Benefits

   Intelligens, digitálisan szabályozható világítást tesz lehetővé erre korábban alkalmatlan helyeken
   Csökkenti a hagyományos technológia LED-re történő cseréjének költségét

   Jellemzők

   Forradalmi technológia – Az IntelliPower a PowerLine technológiát alkalmazza annak érdekében, hogy szélessávú szabályozó jeleket küldjön szabványos 2+ földelő érből álló vezetékezésű lámpatestekre.
   Szélessávú adatkommunikáció – Az alacsony és közepes sávszélességű PLC-rendszerektől eltérően az IntelliPower gyors, szélessávú adatkommunikációt folytat a DMX- vagy Ethernet-alapú világításvezérlőkről, illetve nemcsak az egyszerű kapcsolásokat és a digitális fényerő-szabályozást, hanem a színváltoztatós, dinamikus fényjátékokat is teljes körűen támogatja.
   A meglévő elektromos infrastruktúra kiaknázása – A Data Enabler IntelliPower digitális vezérlést tesz lehetővé minden DMX- vagy Ethernet-alapú vezérlőről a meglévő elektromos vezetékeken, szabványos 2+ földelő érből álló vezetékezésen keresztül. A Data Receiver az táp- és vezérlőjeleket 3+ földelő érből álló vezetékezésűvé alakítja, és így továbbítja a Philips Color Kinetics által gyártott intelligens LED-es lámpatestekre.

   Alkalmazások

   Történelmi épületek, talajba süllyesztett rendszerek, hidak és műemlékek
   Olyan helyek, ahol nem lehetséges vagy nem kívánatos az újrakábelezés
   Letöltések
   Leaflets
   Látvány
   • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
   • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
   • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
   Válasszon terméket a hozzáadáshoz

   Új értéket teremtünk  közösen


   Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
    

   Válasszon országot az alábbi listáról
   az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

    

   Forgalmazó vagy partner keresése

   Világtérkép