IntelliPower gen 2 – Lehetővé teszi a váltást a hagyományos statikus világításról a dinamikus LED-es világításra a meglévő elektromos infrastruktúra segítségével

IntelliPower gen2

Információk a termékcsaládról

Az IntelliPower révén intelligens, digitálisan vezérelhető LED-világítás valósítható meg olyan helyeken, ahol az újrakábelezés nem lehetséges vagy nem kívánatos; ilyenek például a történelmi épületek, talajba süllyesztett rendszerek, hidak és műemlékek. A meglévő elektromos és fizikai infrastruktúra kihasználásával az IntelliPower elérhető áron teszi lehetővé a dinamikus, digitálisan vezérelhető LED-világítás alkalmazását ott, ahol eddig ez korábban nem volt lehetséges.

Benefits

Intelligens, digitálisan szabályozható világítást tesz lehetővé erre korábban alkalmatlan helyeken
Csökkenti a hagyományos technológia LED-re történő cseréjének költségét

Jellemzők

Forradalmi technológia – Az IntelliPower a PowerLine technológiát alkalmazza annak érdekében, hogy szélessávú szabályozó jeleket küldjön szabványos 2+ földelő érből álló vezetékezésű lámpatestekre.
Szélessávú adatkommunikáció – Az alacsony és közepes sávszélességű PLC-rendszerektől eltérően az IntelliPower gyors, szélessávú adatkommunikációt folytat a DMX- vagy Ethernet-alapú világításvezérlőkről, illetve nemcsak az egyszerű kapcsolásokat és a digitális fényerő-szabályozást, hanem a színváltoztatós, dinamikus fényjátékokat is teljes körűen támogatja.
A meglévő elektromos infrastruktúra kiaknázása – A Data Enabler IntelliPower digitális vezérlést tesz lehetővé minden DMX- vagy Ethernet-alapú vezérlőről a meglévő elektromos vezetékeken, szabványos 2+ földelő érből álló vezetékezésen keresztül. A Data Receiver az táp- és vezérlőjeleket 3+ földelő érből álló vezetékezésűvé alakítja, és így továbbítja a Philips Color Kinetics által gyártott intelligens LED-es lámpatestekre.

Alkalmazások

Történelmi épületek, talajba süllyesztett rendszerek, hidak és műemlékek
Olyan helyek, ahol nem lehetséges vagy nem kívánatos az újrakábelezés
See all products
Letöltések
Leaflets
Visuals
  • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
  • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
  • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
Válasszon terméket a hozzáadáshoz

Új értéket teremtünk  közösen


Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
 

Válasszon országot az alábbi listáról
az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

 

Forgalmazó vagy partner keresése

Világtérkép