Információk a termékcsaládról

Mozgásérzékeléses vezeték nélküli érzékelők széles választéka 20–25 m2-es területek világításszabályozásához. Akkumulátoros működés, 8–10 éves várható élettartammal. A mennyezeten vagy a folyosón elhelyezhető működtetőegység akár 6 A-es terhelést is képes kezelni. Az OccuSwitch Wireless lekapcsolja a világítást az üres szobákban és terekben, így akár 30%-os energiamegtakarítást is biztosíthat. Leválasztható tápcsatlakozó teszi egyszerűvé a kiépítést. A külön rendelhető Wieland- és CEE-kábelekkel még könnyebb, még gyorsabb és még inkább problémamentes telepítés valósítható meg. Egyetlen párhuzamos hálózaton akár 10 érzékelő és/vagy működtetőegység is összekapcsolható. Az érzékelő és a működtetőegység közötti maximális távolság 10 méter (az alkalmazástól függően). Az OccuSwitch Wireless funkcióinak szélesebb köre (több érzékelő és a vezeték nélküli ActiLume termékekkel való interoperabilitás) miatt az összes vezeték nélküli eszköznek azonos verziójúnak (LRM/LRA/LLC XXXX/10 vagy újabb) kell lennie.

Benefits

Akár 30%-os energiamegtakarítás. ActiLume Wireless rendszerrel kombinálva még nagyobb energiamegtakarítás érhető el.
Könnyen alkalmazható megoldást nyújt, különösen a már meglévő nem elektronikus (elektromágneses) vezérlésű világítási rendszerek esetén.
A vezeték nélküli érzékelő különböző helyekre felszerelhető, és maximális rugalmasságot biztosít. A működtetőegység bármilyen vezetékrendszerrel használható.
Letöltések
Leaflets
Visuals
  • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
  • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
  • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
Válasszon terméket a hozzáadáshoz

Új értéket teremtünk  közösen


Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
 

Válasszon országot az alábbi listáról
az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

 

Forgalmazó vagy partner keresése

Világtérkép