További márkák

   Információk a termékcsaládról

   Mozgásérzékeléses vezeték nélküli érzékelők széles választéka 20–25 m2-es területek világításszabályozásához. Akkumulátoros működés, 8–10 éves várható élettartammal. A mennyezeten vagy a folyosón elhelyezhető működtetőegység akár 6 A-es terhelést is képes kezelni. Az OccuSwitch Wireless lekapcsolja a világítást az üres szobákban és terekben, így akár 30%-os energiamegtakarítást is biztosíthat. Leválasztható tápcsatlakozó teszi egyszerűvé a kiépítést. A külön rendelhető Wieland- és CEE-kábelekkel még könnyebb, még gyorsabb és még inkább problémamentes telepítés valósítható meg. Egyetlen párhuzamos hálózaton akár 10 érzékelő és/vagy működtetőegység is összekapcsolható. Az érzékelő és a működtetőegység közötti maximális távolság 10 méter (az alkalmazástól függően). Az OccuSwitch Wireless funkcióinak szélesebb köre (több érzékelő és a vezeték nélküli ActiLume termékekkel való interoperabilitás) miatt az összes vezeték nélküli eszköznek azonos verziójúnak (LRM/LRA/LLC XXXX/10 vagy újabb) kell lennie.

   Benefits

   Akár 30%-os energiamegtakarítás. ActiLume Wireless rendszerrel kombinálva még nagyobb energiamegtakarítás érhető el.
   Könnyen alkalmazható megoldást nyújt, különösen a már meglévő nem elektronikus (elektromágneses) vezérlésű világítási rendszerek esetén.
   A vezeték nélküli érzékelő különböző helyekre felszerelhető, és maximális rugalmasságot biztosít. A működtetőegység bármilyen vezetékrendszerrel használható.

   Jellemzők

   Ha a kikapcsolás után rövid időn belül mozgást észlel, az intelligens időzítő 5%-kal növeli a késleltetési időt – feltételezi, hogy a terület továbbra is használatban van, a mozgás azonban minimális.
   A mennyezeti érzékelőn egy visszahúzható takarólemez is található, amely az OccuSwitch Wireless észlelési tartományával szomszédos területek (például folyosók) kitakarására szolgál.
   Az üzembe helyezéshez szükséges költség és idő minimálisra csökkentése érdekében az OccuSwitch Wireless működtetőegysége a rögzítés helye szempontjából jelentős szabadságot biztosít.

   Alkalmazások

   Az OccuSwitch Wireless elsősorban egybenyitott irodákban, iskolákban és hasonló helyszíneken (például mosdókban, raktárakban stb.) való alkalmazásra szolgál.
   A mennyezeti érzékelő 2,5 és 4 méter közötti, a folyosói, sarok- és fali érzékelők pedig 2,1 és 2,5 méter közötti rögzítési magassághoz vannak optimalizálva
   Letöltések
   Leaflets
   Látvány
   • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
   • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
   • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
   Válasszon terméket a hozzáadáshoz

   Új értéket teremtünk  közösen


   Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
    

   Válasszon országot az alábbi listáról
   az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

    

   Forgalmazó vagy partner keresése

   Világtérkép