További márkák

    Információk a termékcsaládról

    Az ActiLume Wireless 1–10 V rendszer az OccuSwitch Wireless eszközökkel együtt is használható.Az ActiLume Wireless 1–10 V rendszerbe kapcsolt vezeték nélküli világítótestek megosztják a foglaltságra vonatkozó információkat, és kikapcsolnak, ha egyik érzékelő sem jelzett jelenlétet.Az ActiLume 1–10 V érzékelő lehetővé teszi a nappali fénynél történő energiatakarékos üzemet a csatlakoztatott vezeték nélküli SwitchBox szabályozók számára. A természetes fény szerinti szabályozás nem kerül megosztásra a vezeték nélküli hálózaton.A vezeték nélküli hálózaton belül létrehozhatók különböző zónák a vezeték nélküli eszközök számára. A zónákban jelenetbeállítások határozhatók meg, és ezek előhívhatók a vezeték nélküli távvezérlővel.

    Benefits

    Maximális rugalmasság a vezetékezés további költségei nélkül; a szabadon álló világítótestekkel vezérelt világítási rendszer hozható létre.
    Különböző érzékelők segítségével maximális energiamegtakarítás érhető el a fényerő leszabályozásával, ha az adott személy elhagyja a munkahelyét, bár a világítás csak akkor kapcsol le teljesen, ha mindenki távozott a területről.
    A távvezérlővel a rendszer kézi üzemmódban felülbírálható, és segítségével három jelenetbeállítás tárolható és hívható elő.
    Könnyen telepíthető, energiatakarékos megoldásokat kínál.
    Könnyen telepíthető, energiatakarékos megoldásokat kínál.

    Jellemzők

    Az ActiLume Wireless 1–10 rendszerrel rendszerszekrények, illetve álló és függesztett világítótestek kapcsolhatók össze könnyedén, és így létrehozható egy önálló rendszer a magas kábelköltségek, illetve annak a rugalmasságnak az elvesztése nélkül, amelyre később szükség lesz.
    A vezeték nélküli hálózat a ZigBee szabványon alapul. A ZigBee robusztus, biztonságos és finom felbontású hálózatot hoz létre, amely támogatja az alacsony sebességű adatkommunikációt, és ezzel hosszú üzemidőt biztosít az akkumulátorokkal működő eszközöknek.
    Idővel a hálózat tovább bővíthető más eszközökkel is az OccuSwitch Wireless (OSW) termékcsaládból. Az OccuSwitch Wireless termékcsalád egy OSW-működtetőegységből és egy érzékelő-termékcsaládból áll.
    Egy vezeték nélküli hálózatba legfeljebb 16 vezeték nélküli eszköz csatlakoztatható.
    Az ActiLume 1–10 V érzékelő jellemzői változatlanok: a fényérzékenység beállítása 1/3 és 3 között; állítható késleltetési idő 1 és 30 perc között; valamint 100 óra bejáratás aktiválása.
    A hálózaton található különböző eszközök beállításainak egyedi felülbírálása kézi vezérlés útján a SwitchBox szabályozó Érintés és fényerő-szabályozás funkciójával vagy a vezeték nélküli távvezérlővel.
    valamint 100 óra bejáratás aktiválása.
    A hálózaton található különböző eszközök beállításainak egyedi felülbírálása kézi vezérlés útján a SwitchBox szabályozó Érintés és fényerő-szabályozás funkciójával vagy a távvezérlővel.

    Alkalmazások

    Az ActiLume Wireless 1–10 V rendszer különböző beltéri alkalmazásokhoz készült.
    Letöltések
    Leaflets
    Látvány
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
      
    Válasszon terméket a hozzáadáshoz

    Új értéket teremtünk  közösen


    Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
     

    Válasszon országot az alábbi listáról
    az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

     

    Forgalmazó vagy partner keresése

    Világtérkép