Információk a termékcsaládról

Az ActiLume Wireless 1–10 V rendszer az OccuSwitch Wireless eszközökkel együtt is használható.Az ActiLume Wireless 1–10 V rendszerbe kapcsolt vezeték nélküli világítótestek megosztják a foglaltságra vonatkozó információkat, és kikapcsolnak, ha egyik érzékelő sem jelzett jelenlétet.Az ActiLume 1–10 V érzékelő lehetővé teszi a nappali fénynél történő energiatakarékos üzemet a csatlakoztatott vezeték nélküli SwitchBox szabályozók számára. A természetes fény szerinti szabályozás nem kerül megosztásra a vezeték nélküli hálózaton.A vezeték nélküli hálózaton belül létrehozhatók különböző zónák a vezeték nélküli eszközök számára. A zónákban jelenetbeállítások határozhatók meg, és ezek előhívhatók a vezeték nélküli távvezérlővel.

Benefits

Maximális rugalmasság a vezetékezés további költségei nélkül; a szabadon álló világítótestekkel vezérelt világítási rendszer hozható létre.
Különböző érzékelők segítségével maximális energiamegtakarítás érhető el a fényerő leszabályozásával, ha az adott személy elhagyja a munkahelyét, bár a világítás csak akkor kapcsol le teljesen, ha mindenki távozott a területről.
A távvezérlővel a rendszer kézi üzemmódban felülbírálható, és segítségével három jelenetbeállítás tárolható és hívható elő.
Könnyen telepíthető, energiatakarékos megoldásokat kínál.
Könnyen telepíthető, energiatakarékos megoldásokat kínál.
Letöltések
Leaflets
Visuals
  • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
  • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
  • Válasszon terméket a hozzáadáshoz
     
Válasszon terméket a hozzáadáshoz

Új értéket teremtünk  közösen


Keresse meg Önhöz legközelebbi forgalmazónkat vagy partnerünket.
 

Válasszon országot az alábbi listáról
az Önhöz legközelebbi forgalmazó vagy partner megkereséséhez.

 

Forgalmazó vagy partner keresése

Világtérkép