Álljon az élre

a világítás terén!

 

 

    • Manage your projects with MyProjects
      Use MyProjects to create, save manage and share items and projects with you colleagues and team members.

Lighting Akadémia: csak Önre vár
 

 

A Lighting Akadémia átfogó ismeretanyagot biztosít azok számára, akik bővíteni szeretnék a szakértelmüket a világítás területén. A Philips, amely gazdag múltra tekinthet vissza a világítástechnika terén, maximálisan képes arra, hogy megteremtse a kapcsolatot a csúcstechnikát jelentő világítástechnikai újdonságok és a szakértők által a hétköznapokban elvárt megoldások között.

 

Az Akadémia a világ vezető szakembereivel működik együtt annak érdekében, hogy az itt közzétett információ naprakész, értékes és inspiráló legyen. Így biztosan talál valamit, ami majd felvillanyozza.

Szeretne még többet megtanulni a világítástechnikáról?

 

Látogasson el globális weboldalunkra, ahol több mint 150 különféle képzési modult talál (webináriumokat, videókat, tanfolyamokat, kiadványokat és eseményeket)! Bővítse a világítástechnikával kapcsolatos ismereteit, amikor éppen szüksége van rá: végezze el egy tanfolyamunkat, és szerezze meg az erről szóló bizonyítványt! Nézzen körül a Lighting Akadémia tartalmai között, és keressen rá az Önt érdeklő témakörökre, például a LED-világítással, az összekapcsolt világítással, a világítás és a közérzet összefüggéseivel vagy a világításelmélettel kapcsolatban!

 

*Megjegyzés: Felhívjuk figyelmét, hogy amikor az alábbi gombokra kattint, elhagyja ezt az oldalt, és angol nyelvű anyagaink gyűjteményébe jut.

A világítástechnikai webináriumokról

beszélünk

Elérhetőség

 

Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

 

Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.

You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website