Álljon az élre

a világítás terén!

 

 

Lighting Akadémia: csak Önre vár
 

 

A Lighting Akadémia átfogó ismeretanyagot biztosít azok számára, akik bővíteni szeretnék a szakértelmüket a világítás területén. A Philips, amely gazdag múltra tekinthet vissza a világítástechnika terén, maximálisan képes arra, hogy megteremtse a kapcsolatot a csúcstechnikát jelentő világítástechnikai újdonságok és a szakértők által a hétköznapokban elvárt megoldások között.

 

Az Akadémia a világ vezető szakembereivel működik együtt annak érdekében, hogy az itt közzétett információ naprakész, értékes és inspiráló legyen. Így biztosan talál valamit, ami majd felvillanyozza.

Szeretne még többet megtanulni a világítástechnikáról?

 

Látogasson el globális weboldalunkra, ahol több mint 150 különféle képzési modult talál (webináriumokat, videókat, tanfolyamokat, kiadványokat és eseményeket)! Bővítse a világítástechnikával kapcsolatos ismereteit, amikor éppen szüksége van rá: végezze el egy tanfolyamunkat, és szerezze meg az erről szóló bizonyítványt! Nézzen körül a Lighting Akadémia tartalmai között, és keressen rá az Önt érdeklő témakörökre, például a LED-világítással, az összekapcsolt világítással, a világítás és a közérzet összefüggéseivel vagy a világításelmélettel kapcsolatban!

 

*Megjegyzés: Felhívjuk figyelmét, hogy amikor az alábbi gombokra kattint, elhagyja ezt az oldalt, és angol nyelvű anyagaink gyűjteményébe jut.

A világítástechnikai webináriumokról

beszélünk

Elérhetőség

 

Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

 

Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.