Az év világítással kapcsolatos
legfontosabb ismeretterjesztő eseménye

Élhető városok kialakítása – munkaértekezlet

Csatlakozzon Ön is a világítástechnikai szakértők következő nemzedékéhez! Minden évben megrendezzük Élhető városok kialakítása című munkaértekezletünket, amelyen építészek, várostervezők és világítástervezők gyűlnek össze, hogy megvitassák a világítás szerepét a városfejlesztésben.

 

Európa-szerte tartott közös munkaértekezleteinken eddig több mint 150 különböző szakterületekről érkező építész, várostervező és városvezető vett részt.

Az Élhető városok kialakítása munkaértekezlet koppenhágai állomása a Philips szervezésében

Tekintse meg a 2014-es munkaértekezletről készült videót


Tekintse meg az Élhető városok kialakítása című munkaértekezlet 2014-es, berlini állomásának legfőbb eseményeit, illetve az ott bemutatott elképzeléseket és rendszereket.

Mire számíthatok?

 

A munkaértekezletek lehetőséget adnak arra, hogy az európai városok jövőjét a várostervezők szemével lássuk. A résztvevők feladata, hogy kigondoljanak egy világítási megoldást, amelyet aztán az Urban Future mátrix eszköz segítségével megvalósítanak és prototípusként le is gyártanak.

A munkaértekezlet rendszerint a következő részekből áll:

· Kutatási célú szeminárium

· Csoportos megbeszélés

· Gyakorlati műhelyfoglalkozás

· A prototípus megtervezése

· A résztvevők által készített prototípusok bemutatása

A résztvevők a világítással kísérleteznek a pozsonyi világítástechnikai munkaértekezleten

Urban Futures mátrix

 

Az Urban Future mátrix praktikus eszköz, amellyel meghatározhatók a világítási stratégiák, és amely többféle világítási lehetőséget kínál fel. A mátrix figyelembe veszi a szociokulturális jelenségeket, és ezeket állítja szembe a városi stratégiákkal, majd készít belőlük 16 darab megvalósítható Urban Future-megoldást. Ezek a narratívák 16 különböző lehetőség felé vezetnek, amelyek a jövőben megvalósulhatnak a városokban.

Egy szakértő az Urban Futures mátrix működését magyarázza

2015-ben vegyen részt Ön is az Élhető városok kialakítása munkaértekezleten!

 

Legközelebbi munkaértekezletünkre 2015 nyarán, Párizsban kerül sor. Ha érdekli a részvétel, kérjük, keresse meg a helyi Philips-képviselőt. A munkaértekezlettel kapcsolatos bővebb információk és a részletes program az Élhető városok kialakítása webhelyen olvasható.

Egy nagy csoport beszélget egy szépen megvilágított épület előtt a belgiumi Turnhoutban, a Philips által szervezett munkaértekezleten

Elérhetőség

 

Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

 

Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.

You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website