További márkák

Az év világítással kapcsolatos
legfontosabb ismeretterjesztő eseménye

Élhető városok kialakítása – munkaértekezlet

Csatlakozzon Ön is a világítástechnikai szakértők következő nemzedékéhez! Minden évben megrendezzük Élhető városok kialakítása című munkaértekezletünket, amelyen építészek, várostervezők és világítástervezők gyűlnek össze, hogy megvitassák a világítás szerepét a városfejlesztésben.

 

Európa-szerte tartott közös munkaértekezleteinken eddig több mint 150 különböző szakterületekről érkező építész, várostervező és városvezető vett részt.

Az Élhető városok kialakítása munkaértekezlet koppenhágai állomása a Philips szervezésében

Tekintse meg a 2014-es munkaértekezletről készült videót


Tekintse meg az Élhető városok kialakítása című munkaértekezlet 2014-es, berlini állomásának legfőbb eseményeit, illetve az ott bemutatott elképzeléseket és rendszereket.

Mire számíthatok?

 

A munkaértekezletek lehetőséget adnak arra, hogy az európai városok jövőjét a várostervezők szemével lássuk. A résztvevők feladata, hogy kigondoljanak egy világítási megoldást, amelyet aztán az Urban Future mátrix eszköz segítségével megvalósítanak és prototípusként le is gyártanak.

A munkaértekezlet rendszerint a következő részekből áll:

· Kutatási célú szeminárium

· Csoportos megbeszélés

· Gyakorlati műhelyfoglalkozás

· A prototípus megtervezése

· A résztvevők által készített prototípusok bemutatása

A résztvevők a világítással kísérleteznek a pozsonyi világítástechnikai munkaértekezleten

Urban Futures mátrix

 

Az Urban Future mátrix praktikus eszköz, amellyel meghatározhatók a világítási stratégiák, és amely többféle világítási lehetőséget kínál fel. A mátrix figyelembe veszi a szociokulturális jelenségeket, és ezeket állítja szembe a városi stratégiákkal, majd készít belőlük 16 darab megvalósítható Urban Future-megoldást. Ezek a narratívák 16 különböző lehetőség felé vezetnek, amelyek a jövőben megvalósulhatnak a városokban.

Egy szakértő az Urban Futures mátrix működését magyarázza

2015-ben vegyen részt Ön is az Élhető városok kialakítása munkaértekezleten!

 

Legközelebbi munkaértekezletünkre 2015 nyarán, Párizsban kerül sor. Ha érdekli a részvétel, kérjük, keresse meg a helyi Philips-képviselőt. A munkaértekezlettel kapcsolatos bővebb információk és a részletes program az Élhető városok kialakítása webhelyen olvasható.

Egy nagy csoport beszélget egy szépen megvilágított épület előtt a belgiumi Turnhoutban, a Philips által szervezett munkaértekezleten

Elérhetőség

 

Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

 

Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.