További márkák

Vegyen részt 
a városi világítás
nemzetközi ünnepén

A City.People.Light-díjért folyó verseny

A Philips és a LUCI 2003-ban indította útjára a City.People.Light-díjat, amellyel azokat a városi világítási projekteket kívánták elismerni, amelyek a legsikeresebben tették emberközelivé a városi környezetet a fény segítségével, illetve a leghatékonyabban törekedtek a fenntarthatóság és az élhetőség javítására.
A témáról hasonlóan gondolkodó városok, világítástervezők, várostervezők és építészek munkájának elismerésével és kiemelésével a City.People.Light-díj világszerte támogatja, hogy a városok fenntarthatóbb és élhetőbb helyekké válhassanak.
A 2015-ös kiírásról az ezen az oldalon található brosúrában, illetve a jelentkezési lapra kattintva olvashat bővebben.

Tekintse meg a 2014-es City.People.Light-díjról készült videót.

 

Ismerje meg a 2014-es City.People.Light-díj legjobb jelöltjeit.

Tekintse meg a 2013-as City.People.Light-díjátadót.

Miért érdemes részt venni a versenyen?

 

A versengés célja nem pusztán egy díj elnyerése – a versenyen nemzetközi közönség előtt mutathatja be a tudását, és a sor még nem ért véget. A három győztes projekt képviselői:

 

  • 100, a világ minden pontjáról érkező városvezetővel találkoznak az évente megrendezett LUCI-szimpóziumon
  • Láthatják kész pályaműveik bemutatását a díjátadón, a Philips és a LUCI webhelyén, közösségi oldalainkon, valamint a szaksajtóban
  • Részt vesznek az évente megrendezett LUCI-szimpóziumon zajló konferencián, és megosztják tapasztalataikat a kollégáikkal
A kantoni önkormányzaton tartott ünnepi vacsora résztvevői.
A legjobb 20 projektet emellett az idei évről készült City.People.Light-díjról készült videóban is bemutatjuk. A projektek felkerülnek a díjátadó nevezőfalára a várostervezők nevével együtt; a nevezéseket világszerte közel 100 városvezető tekinti meg.

A 2014-es kiírás győztesei

A németországi Lipcse városa első díjat nyert a Richard-Wagner-Platz átalakításáért a 12. City.People.Light-díj átadásán, amelyet 2014. november 7-én, a horvátországi Dubrovnikban tartottak. A világítási terveket a Bonnban és Berlinben működő, szintén díjazott Licht Kunst Licht világítástervező iroda készítette.

 

Bővebben

Közönségdíj

A közönségdíj új kategória a díj történetében: itt a közönség szavazhat a kedvenc indulójára a városi világítási projektek között. Az új kategóriában a City.People.Light-díj független szakmai zsűrije által kiválasztott legjobb 16 projekt indul.

 

Az Ön szavazata is számít – árulja el nekünk, melyik városi világítási projekt a kedvence.

A közönségdíj-szavazás 2015 augusztusában indul.

A versenyre nevezett számos projekt egy képen

Elérhetőség

 

Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

 

Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.