További márkák

Luxus

elérhető áron

CitizenM,
Amszterdam, Hollandia

   

Megmutatjuk, hogyan képes a CitizenM a vendégeinek a személyre szabott szállás élményét nyújtani elérhető áron a világítás segítségével.
A Citizen M szálló vendégszobája Philips lámpákkal megvilágítva.

A Philips
technikájának

segítségével kellemesebb élményt kapnak vendégeink, és költségtakarékosabb a működésünk.”

 

– Michael Levie, a CitizenM szállodalánc vezérigazgatója

A CitizenM vendégszobája Philips lámpákkal megvilágítva.
A CitizenM szálló vendégszobája Philips világítással.

A feladat


A CitizenM elkötelezte magát a gazdaságos és minőségi vendéglátás mellett, és ez a szállodalánc szlogenjéből is kiderül: „Luxus mindenkinek, elérhető áron”. Hogyan segíthet a márkának a Philips világítástechnikája, hogy a vendégek kellemesebb élményekben részesüljenek, a költségek pedig csökkenjenek?

A megfelelő világítás

 

A CitizenM vendégei pontosan tudják, mire vágynak egy szállodában – elegáns kialakításra, értékes szolgáltatásokra, kényelmes szobákra, ingyenes szórakoztatásra és jó elhelyezkedésű szállodaépületre. A technika komoly szerephez jut az ilyen igények kielégítésében és abban, hogy a vállalat képes legyen tökéletesen személyre szabott élményt nyújtani. Amikor a vendégek szobát foglalnak egy CitizenM szállodában, saját ügyfélprofilt kapnak, amely akár még a megérkezésük előtt is módosítható. A bejelentkezésnél a szálloda rendszerei aktiválják az adott vendég profilját, és az egyéni igényeknek megfelelően állítják be a környezetet.

 

A világítás hatalmas szerepet játszik a szállodai környezet kialakításában. A vendégeket már a szállodába lépve az igényeiknek megfelelő hangulat fogadja. A barátságos légkör kialakításában a rugalmasan szabályozható fényerejű és színárnyalatú iColor Cove, Spot LED és LuxSpace lámpák segítenek.

 

A szobákban a vendégeket teljesen általuk vezérelhető luxusvilágítási rendszer fogadja. A tökéletesen rugalmas fényerő- és színszabályozási lehetőségeket nyújtó Ambient Experience rendszer segítségével a vendégek a nagy fényerejű, frissítő megvilágításról egy pillanat alatt válthatnak meleg, nyugtató hatású fényekre. A hangulatok a MoodPad elnevezésű kézi távvezérlővel szabályozhatók, amely a szórakoztató- és a fűtőrendszer vezérléséért is felelős. A Philips által kialakított egyéni háttérhálózatnak köszönhetően a rendszerek zökkenőmentesen működnek együtt a vendég parancsára.

 

A tökéletesen személyre szabott szállás élménye üdítő eltérés a szállodákban megszokott névtelenség hangulatához képest. A Philips világítástechnikai megoldások alacsony energiafogyasztásának és hosszú élettartamának köszönhetően a CitizenM csökkenthette az energia- és karbantartási költségeket.

  • iColor Cove QLX
    iColor Cove QLX
    Az iColor Cove QLX LED-es kompakt vonalfényforrás alkóvokban, kiemelendő területeken és más belső terekben telített színekkel hoz létre dinamikus effekteket. A lámpatest két szabvá...

Luxus
elérhető áron

Kapcsolódó esetek