További márkák

CityTouch

három sziget, egy világítási rendszer

Kikötők megvilágítása,

Tenerife, Spanyolország

 

Santa Cruz de Tenerife kikötői hatósága három sziget világítását felügyeli egyetlen helyről a CityTouch szoftverrel.

Tenerife kikötője éjjel

A CityTouch
tökéletes

megoldásnak bizonyult közvilágítási rendszerünk kezeléséhez.”
Gyalogút a műszaki egyetemnél a Philips közvilágítási rendszerével megvilágítva a nagyobb éjszakai biztonság érdekében.
Gyalogút a műszaki egyetemnél a Philips közvilágítási rendszerével megvilágítva a nagyobb éjszakai biztonság érdekében.

A feladat

 

Santa Cruz de Tenerife kikötői hatósága három sziget világítását felügyeli egyetlen helyről a CityTouch szoftverrel. Korábban a kikötői hatóság számos kihívással szembesült: először is három sziget világításának felügyelete bonyolult és időigényes volt. Másodszor: keresték a turisták és a helybeliek számára a létesítmények javításának lehetőségét. Végül: a kikötői hatóság csökkenteni szerette volna az energiafogyasztást. A CityTouch mindhárom területen elősegítette a fenti problémák megoldását.

A műszaki egyetemnél a híd kivilágítása naplementekor kezdődik.

A megfelelő megvilágítás

 

A régiek lámpák a LED-es lámpákra cserélése és a CityTouch szoftver bevezetése után a kikötői hatóság 81%-os energiamegtakarítást ért el. Immár mindhárom sziget világítását a számítógépükről felügyelhetik, legyenek bárhol. A kikötői hatóság egyúttal élvezheti a fényerő egyes kikötőkben külön-külön történő beállításának rugalmasságát. Végül pedig nem kell többé a szerelőket ellenőrzésre küldeni – a lámpatestek automatikusan e-mailt küldenek, ha javításra szorulnak.

A CityTouch a kültéri világításhoz készített szoftverplatform. Lehetővé teszi az üzemeltetők számára a közvilágítási rendszer felügyeletét és kezelését. Emellett képes a világítótestek teljesítményére vonatkozó előzményadatok tárolására, megjelenítésére és elemzésére.

 

A rendszer megtekintése

Kapcsolódó esetek