További márkák

Világpremier

az Ekinox Arena sportcsarnokban

Belső világítás

Ekinox Arena


Az ArenaVision LED olyan különleges szórakoztató világítási effektek létrehozására is használható, amelyekhez egyébként speciális színpadi fényszórókra lenne szükség.
YouTube

Olyan
világítási

megoldásra volt szükségünk, amely kosárlabda-mérkőzésekhez és showműsorokhoz egyaránt megfelelő. Ezért az ArenaVision LED fényszóróknak nem csupán a játékteret, hanem a színpadot és a nézőket is meg kellett világítaniuk.”

 

- Fabrice Pacquelet, a JL Bourg kosárlabdaklub igazgatója

 

A feladat

 

2011-ben a Bourg-en-Bresse agglomeráció (BBA) úgy döntött, hogy felújítja az Ainterexpo kiállítóközpontot. A központ az 1970-es években épült három csarnokkal. Ez év elején egy negyediket is felépítettek, amelynek a területe 9940 m2. A standok és a műszaki platformok modulrendszerű kialakításának köszönhetően a fő csarnok 360 fokban tudja bemutatni az előadásokat. Csak egy kivételes világítási rendszer érhet fel ehhez a technikai fejlettséghez – ekkor került a képbe az ArenaVision LED.

A megfelelő megvilágítás 


A fényszóróknak nem csupán a játékteret, hanem a színpadot és a nézőket is meg kellett világítaniuk. A JL Bourg kosárlabdacsapatnak fontos volt, hogy a fényszórókat teljes mértékben ki, majd pár másodpercre rá újra be lehessen kapcsolni a mérkőzés előtti show részeként, amit fémhalogénlámpákkal nem lehetett volna megoldani. Az ArenaVision LED fényszóró pár másodperc alatt teljes erejével képes világítani.

 

Előnyök 

  • ArenaVision LED
    ArenaVision LED
    A Philips ArenaVision LED világítási rendszer olyan innovatív LED-es pályavilágítási megoldás, amely támogatja a legújabb televíziós közvetítési szabványokat és kiterjedt szabályoz...

Belső világítás
Ekinox Arena

A csapat

Építész

Kivitelező

Fényképezte

Kapcsolódó esetek