További márkák

Az OptiVision LED növeli

a biztonságot és csökkenti a költségeket

A trondheimi repülőtér kivilágítása

 

Nézze meg, hogyan javítja a Værnes repülőtér új világítása a személyzet biztonságát éjszaka.

Trondheimi repülőtér

A megoldásnak köszönhetően

éjjel is tökéletesen látunk, mivel a LED jobb látási viszonyokat biztosít a személyzet számára, ezáltal pedig növeli a biztonságot.
Trondheimi repülőtér 1

A feladat

 

A Værnes területén található trondheimi repülőtér Norvégia negyedik legnagyobb repülőtere, forgalma kis híján évi 5 millió utas, és ez a szám folyamatosan növekszik. Trondheim és Oslo között naponta 35 járat közlekedik, ez Európában az ötödik legforgalmasabb útvonal az utasok számát tekintetve. 

 

Trondheimi repülőtér 2

A megfelelő világítás

 

A repülőtérnek új előtér-világításra volt szüksége, amelyet nulláról kellett létrehozni. A világításnak megfelelő fényerejűnek kellett lennie, meg kellett felelnie a norvég légügyi hatóság (Norwegian Air Traffic and Airport Management, mostani megnevezése: Avinor) előírásainak, ellen kellett állnia a legszélsőségesebb időjárási körülményeknek, és nem akadályozhatta sem hajózó, sem a földi személyzet munkáját. 

Előnyök 

Trondheimi repülőtér
 • OptiVision LED
  OptiVision LED
  A Philips OptiVision LED rendszer – a hatékony LED-es technológia legújabb képviselője – teljes világítási megoldást nyújt a legegyszerűbbtől a legbonyolultabb ipari terület és sza...
  • A fény kiváló szabályozása a nagyon hatékony optikai rendszernek köszönhetően
  • A Philips vezérlői és érzékelői további energiamegtakarítást (akár 65%-ot) tesznek lehetővé a térvilágítási alkalmazásokban
  • Minimális karbantartási költségek a hosszú élettartamú LED-eknek és a lámpatest hőkezelési rendszerének köszönhetően

Kapcsolódó esetek