További márkák

A FreeStreet csökkenti

az új parkoló zsúfoltságát

FreeStreet lámpák
a Wembley Red parkolóban


A FreeStreet használata olyan letisztult, zsúfoltságtól mentes kialakítást tett lehetővé, amely tökéletes megoldásnak bizonyult ehhez a projekthez.

A FreeStreet rendszer
minden

reményünket beváltotta, és rendkívül pozitív visszajelzéseket kaptunk róla.”
A Wembley Red homlokzata.
A Wembley Red parkoló éjjel.

A feladat

 

A Wembley Park egy rendkívül népszerű új hely, amelyet a Wembley stadion környékén alakít ki a területet fejlesztő tulajdonos, a Quintain Estates. Az újjáépítés első fázisa befejeződött, és megépült egy olyan vonzó létesítményegyüttes, amely többek között magában foglalja London egyetlen luxusmárka-outlet áruházát, egy Hilton szállót, és természetesen magát a Wembley stadiont. Az új Red parkoló egy 1970-es években épült többszintes parkolóház helyére került, és a London Designer Outlet áruház mellett található.

A Wembley Park napközben.

A megfelelő megvilágítás 

 

A Wembley Park új, 1000 férőhelyes, többszintes parkolóháza az első olyan projekt az Egyesült Királyságban, amely a Philips újszerű, hagyományos lámpaoszlop nélküli, felfüggesztett FreeStreet kültéri világítási rendszerét alkalmazza.

A parkolóház felső szintjén a FreeStreet világítótesteket az épület szerkezetébe ágyazott acéloszlopok tartják, a földszinti parkolórészhez pedig a Philips biztosított szabadon álló tartóoszlopokat, amelyeket a terület szélein helyeztek el.

Előnyök

Előnyök
  • FreeStreet
    FreeStreet
    A legtöbb településen olyan utcák és sétáló területek találhatók, amelyeken az idők során számos, egymással össze nem illő elem – lámpaoszlop, függesztett fényforrás, utcai berende...