További márkák

A siker támogatása
az egyetemen

A UNITE diákotthonai

Leicester, Egyesült Királyság

 

Megmutatjuk, milyen jó hatással van a fény a diákok hangulatára a UNITE diákotthonában.

Unite-mosoda, ahol épp mosnak.

A jobb
fényminőség

jobb életkörülményeket teremt a diákoknak, ami fontos, hogy sikeresek legyenek az egyetemen töltött idejük során.”

– James Tiernan, az energiaellátásért és közművekért felelős vezető, UNITE
Borotválkozó férfi a tükör előtt.
Emberek a Unite folyosóján.

A feladat

 

A UNITE a célirányos diákszállások lelkes híve. Küldetése, hogy jó minőségű otthonokat nyújtson a környezetre gyakorolt hatás minimalizálása mellett. A The Grange-on található UNITE-szállások kiértékelését követően a Philipset kérték meg a világítási rendszer felújítására.

Unite-hálószoba.

A megfelelő világítás

 

A The Grange világítási rendszerére már ráfért a fejlesztés. A De Montfort Egyetem 220 diákjának szállást nyújtó épület közös lakásokból, közösségi konyhákból és közös terekből, valamint önálló garzonlakásokból áll. Egy felmérés eredményeként le szerették volna cserélni a régi fénycsöveket csúcsminőségű világítástechnikára az energiaköltségek csökkentése és az életkörülmények javítása érdekében.

A Philips munkához is látott. LED-es világítást szereltek a hálószobákba, a konyhákba, a közös helyiségekbe, a háttérirodákba és a külső terekre. Főként kör alakú, választófalas LED-es szerelvényeket használtak az erőteljes tokozásnak és kiváló fényeloszlási tulajdonságuknak köszönhetően. Az új világítás drasztikusan csökkentette az energiafogyasztást, és kellemes lak- és munkahellyé tette a The Grange-ot.

Az adminisztrációs területeknél, például a recepciókon CoreLine Recessed szerelvényeket szereltek fel, lecserélték a moduláris fénycsöves világítótesteket, a mosodába pedig Pacific LED szerelvényeket szereltek fel. A fények kellemes, tiszta környezetet biztosítanak, ahol az emberek otthon érezhetik magukat, és jobban tudnak koncentrálni a munkájukra és a tanulásra. Az energiatakarékosság és a költségcsökkentés jegyében jelenlét-érzékelőket szereltek fel a folyosókra, és egyes szobákba napfényérzékelőket telepítettek.


A jobb fényminőség jobb életkörülményeket teremtett a diákoknak, segítve őket abban, hogy sikeresek legyenek az egyetemen töltött idejük során. Az épület villanyszámlájának összege is jelentősen csökkent, ahogy a karbantartásra fordított órák száma is.

Kapcsolódó esetek