További márkák

Hibátlan

első benyomás

ISS Egyetem,
Søborg, Dánia


Elmondjuk, milyen hatást ér el az ISS az egyetemi termében a világító textilekkel.
Látványos világítási megoldás a ISS új dániai központjában.

Az ISS Egyetem
világítótextil-paneljei

karaktert adnak a teremnek anélkül, hogy zavarók lennének.”

 

– Daniel V Hayden, partner és az építészek szövetségének tagja (MAA)

Az ISS kellemes atmoszférát teremt ügyfeleinek a Philips irodai világításrendszerével.
A dániai ISS egyetemi részlege Philips irodai megvilágítással

A feladat

 

Az ISS munkahelyet épített, de egy kicsit másképp. A vállalat központi irodájának felújításakor fontos volt, hogy az azonnal lenyűgözze a látogatókat és az ügyfeleket. A leginkább figyelmen kívül hagyott, világító panelekből álló videoképernyők lecserélése kiváló ötletnek bizonyult.

A megfelelő megvilágítás 


Az ISS számára megfelelő benyomás keltése volt a legfontosabb. Főleg azt szerette volna megmutatni a tantermeként és közösségi térként is szolgáló „egyetemi” teremben, hogy mit is jelent a társaság. A visszajelzésekből viszont az derült ki, hogy az irodában megforduló személyek lényegében észre sem vették a meglévő videokonfigurációt. Korszerű megoldások után kutatva az ISS a Philips irodai megvilágítási lehetőségeiről érdeklődött.

 

A világítótextil-kockák használata lett a megoldás. Egyedi színváltoztató tulajdonságuknak köszönhetően az egyetemi terem falait élénk vizuális effektekkel tölti ki. Az előre programozott világítási minták a falakon most az ISS által nyújtott szolgáltatások dolgozóinak körvonalát jelenítik meg. Nemcsak kellemes a fényanimációk látványa, de egyedi atmoszférát is teremt, és egyben emlékezteti is az ügyfeleket a vállalat ajánlataira.

 

Az egyetemi hangulat fokozása érdekében iColor Cove QLX lineáris világítótesteket, fényléceket és Fugato RGB mennyezeti lámpákat is felszereltek. Ezeket a színváltoztató szerelvényeket azonnal lehet módosítani, így teremtve tökéletes környezetet a tanuláshoz és a beszélgetésekhez. A panelekből jövő lágy hatású, szórt fénnyel és a termet kitöltő jó minőségű fénnyel az ISS Egyetem kiváló első benyomást tesz.


– Első osztályú szolgáltatóként felismerjük a kiváló szolgáltatást, és a Philips egyértelműen kiváló szolgáltatást nyújtott.

– Casper Isager Hansen, az ISS projektszervezési osztályvezetője

A Philips világító textilje Kvadrat Soft Cells cellákkal

A Philips világító textilje Kvadrat Soft Cells cellákkal

Erőteljes
megvilágítás

A csapat

ISS Egyetem

Megrendelő

DISSING+WEITLING architecture

Építészek

Kapcsolódó esetek