You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Hibátlan

első benyomás

ISS Egyetem,
Søborg, Dánia


Elmondjuk, milyen hatást ér el az ISS az egyetemi termében a világító textilekkel.
Látványos világítási megoldás a ISS új dániai központjában.

Az ISS Egyetem
világítótextil-paneljei

karaktert adnak a teremnek anélkül, hogy zavarók lennének.”

 

– Daniel V Hayden, partner és az építészek szövetségének tagja (MAA)

Az ISS kellemes atmoszférát teremt ügyfeleinek a Philips irodai világításrendszerével.
A dániai ISS egyetemi részlege Philips irodai megvilágítással

A feladat

 

Az ISS munkahelyet épített, de egy kicsit másképp. A vállalat központi irodájának felújításakor fontos volt, hogy az azonnal lenyűgözze a látogatókat és az ügyfeleket. A leginkább figyelmen kívül hagyott, világító panelekből álló videoképernyők lecserélése kiváló ötletnek bizonyult.

A megfelelő megvilágítás 


Az ISS számára megfelelő benyomás keltése volt a legfontosabb. Főleg azt szerette volna megmutatni a tantermeként és közösségi térként is szolgáló „egyetemi” teremben, hogy mit is jelent a társaság. A visszajelzésekből viszont az derült ki, hogy az irodában megforduló személyek lényegében észre sem vették a meglévő videokonfigurációt. Korszerű megoldások után kutatva az ISS a Philips irodai megvilágítási lehetőségeiről érdeklődött.

 

A világítótextil-kockák használata lett a megoldás. Egyedi színváltoztató tulajdonságuknak köszönhetően az egyetemi terem falait élénk vizuális effektekkel tölti ki. Az előre programozott világítási minták a falakon most az ISS által nyújtott szolgáltatások dolgozóinak körvonalát jelenítik meg. Nemcsak kellemes a fényanimációk látványa, de egyedi atmoszférát is teremt, és egyben emlékezteti is az ügyfeleket a vállalat ajánlataira.

 

Az egyetemi hangulat fokozása érdekében iColor Cove QLX lineáris világítótesteket, fényléceket és Fugato RGB mennyezeti lámpákat is felszereltek. Ezeket a színváltoztató szerelvényeket azonnal lehet módosítani, így teremtve tökéletes környezetet a tanuláshoz és a beszélgetésekhez. A panelekből jövő lágy hatású, szórt fénnyel és a termet kitöltő jó minőségű fénnyel az ISS Egyetem kiváló első benyomást tesz.


– Első osztályú szolgáltatóként felismerjük a kiváló szolgáltatást, és a Philips egyértelműen kiváló szolgáltatást nyújtott.

– Casper Isager Hansen, az ISS projektszervezési osztályvezetője

A Philips világító textilje Kvadrat Soft Cells cellákkal

A Philips világító textilje Kvadrat Soft Cells cellákkal

Erőteljes
megvilágítás

A csapat

ISS Egyetem

Megrendelő

DISSING+WEITLING architecture

Építészek

Kapcsolódó esetek