You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Egyetemi

arcok

Gateway Community College,

New Haven, Connecticut

 

Nézze meg, hogyan választották ki a LED-es világítási megoldást az elképzelés életre keltéséhez.

Gateway Community College, fényképezte: Electroland

Ez a projekt
megváltoztatja

a képek magáncélú és nyilvános megjelenítésének módjáról alkotott elképzeléseket.”

 

– Cameron McNall, Electroland

Gateway Community College, fényképezte: Electroland

A feladat

 

Ez a projekt megváltoztatja a képek magáncélú és nyilvános megjelenítésének módjáról alkotott elképzeléseket, miközben a Gateway Community College egyetemet fontos, előre tekintő oktatási intézményként mutatja be.

Gateway Community College, fényképezte: Electroland

A megfelelő megvilágítás 


A Gateway Community College épületei között sétáló diákok mindennap megtekinthetik a csoporttársaik, tanáraik és ügyintézőik fényképeit egy 11 × 11 méteres, kis felbontású LED-es képernyőn. Ez a világítástechnikai alkotás, amely találóan a College Faces (Egyetemi arcok) nevet kapta, egy lassított felvételű film, amely 30 másodpercenként cseréli az okostelefonokról és webhelyekről származó fotókat.

 

Ezt az elképzelést egy LED-es világítástechnikai megoldással kívánták életre kelteni. Az RGB Lights, Inc. a teljes színskála megjelenítésére képes LED-es csomópontok füzéreiből álló Philips Color Kinetics iColor Flex LMX egységeket helyezett el egymástól 95 mm-re egy egyéni méretre készült keretben, amelyet az egyetem épületeit összekapcsoló előcsarnokban állítottak fel.

 

Cameron McNall, az Electroland vezetője és a projekt világítástervezője elégedett volt döntésével, hogy a Philips Color Kinetics megoldást választotta. McNall azt mondta, hogy a (Philips Color Kinetics nyújtotta) „széles körű termékvonallal olyan terméket találtunk, amely a leginkább megfelelt az igényeinknek, és amelyhez felbecsülhetetlen értékű műszaki támogatást kapunk.”

Erőteljes
megvilágítás

A csapat

Gateway Community College

Electroland

Világítástervező

A webhely megtekintése

RGB Lights

Philips Lighting-partner

A webhely megtekintése

Kapcsolódó esetek