További márkák

Egyetemi

arcok

Gateway Community College,

New Haven, Connecticut

 

Nézze meg, hogyan választották ki a LED-es világítási megoldást az elképzelés életre keltéséhez.

Gateway Community College, fényképezte: Electroland

Ez a projekt
megváltoztatja

a képek magáncélú és nyilvános megjelenítésének módjáról alkotott elképzeléseket.”

 

– Cameron McNall, Electroland

Gateway Community College, fényképezte: Electroland

A feladat

 

Ez a projekt megváltoztatja a képek magáncélú és nyilvános megjelenítésének módjáról alkotott elképzeléseket, miközben a Gateway Community College egyetemet fontos, előre tekintő oktatási intézményként mutatja be.

Gateway Community College, fényképezte: Electroland

A megfelelő megvilágítás 


A Gateway Community College épületei között sétáló diákok mindennap megtekinthetik a csoporttársaik, tanáraik és ügyintézőik fényképeit egy 11 × 11 méteres, kis felbontású LED-es képernyőn. Ez a világítástechnikai alkotás, amely találóan a College Faces (Egyetemi arcok) nevet kapta, egy lassított felvételű film, amely 30 másodpercenként cseréli az okostelefonokról és webhelyekről származó fotókat.

 

Ezt az elképzelést egy LED-es világítástechnikai megoldással kívánták életre kelteni. Az RGB Lights, Inc. a teljes színskála megjelenítésére képes LED-es csomópontok füzéreiből álló Philips Color Kinetics iColor Flex LMX egységeket helyezett el egymástól 95 mm-re egy egyéni méretre készült keretben, amelyet az egyetem épületeit összekapcsoló előcsarnokban állítottak fel.

 

Cameron McNall, az Electroland vezetője és a projekt világítástervezője elégedett volt döntésével, hogy a Philips Color Kinetics megoldást választotta. McNall azt mondta, hogy a (Philips Color Kinetics nyújtotta) „széles körű termékvonallal olyan terméket találtunk, amely a leginkább megfelelt az igényeinknek, és amelyhez felbecsülhetetlen értékű műszaki támogatást kapunk.”

Erőteljes
megvilágítás

A csapat

Gateway Community College

Electroland

Világítástervező

A webhely megtekintése

RGB Lights

Philips Lighting-partner

A webhely megtekintése

Kapcsolódó esetek