További márkák

Egy kivételes TV-csatornának
kivételes recepció jár

Gray’s Inn Road 200.,

London, Egyesült Királyság

 

Megmutatjuk, hogyan üdvözlik és nyűgözik le a látogatókat a Gray’s Inn Road 200. fényei.

A Gray’s Inn 200 épület külső része, világító textilpanelekkel.

A hatás
felemelő,

emellett olyan kifinomult hangulatot kölcsönöz a recepciónak, amely szinte egyöntetű elismerést aratott – ez pedig egy újságírókkal és tévésekkel teli épületben komoly teljesítmény.”

– Ian McArdle, IMA
A világítótextil-panelek képe.
A világítótextil-panelek közeli képe.

A feladat

 

A Gray’s Inn Road 200. a televíziózás Mekkája. A London szívében található ikonikus épület számos tévéóriásnak ad otthont, többek között az ITN, az ITV és a Channel 4 csatornának. A térfejlesztés és az épület kreatív jellegének erősítése érdekében a recepció megvilágítását stílusossá kellett tenni.

Világítótextil-panel

A megfelelő világítás

 

A televíziózásban az első benyomás rendkívül fontos. Az IMA építészmérnökei ezt szem előtt tartva úgy döntöttek, hogy izgalmas megvilágítási megoldásokkal gondolják újra a recepció kialakítását. – Az épület működésének tekintetében rendkívül nehéz feladat lett volna a meglévő rendszer újramodellezése – idézte fel Ian McArdle, az IMA vezetője. – Ezért úgy döntöttünk, hogy jelenleg elérhető új, izgalmas megoldásokkal tesszük látványosabbá.
 

Ekkoriban érkezett el a világítótextil-panelek bemutatkozásának ideje. Ezek a nagy felületek élénk színeket képesek úgy megjeleníteni, hogy azok változása és mozgása egyedi és inspiráló hangulatot kelt. Emellett némileg elnyelik a hangot és csökkentik a visszhangot, hívogatóbbá téve a teret. Öt ilyen panel került egy egyedi méretre készült alumíniumkeretbe a recepciós pult mögé.

A recepció új faldekorációs kialakítása azonnali hatást ér el mindenkinél, aki belép az épületbe. A panelek olyan szögben vannak rögzítve, hogy folyamatosan változni látszanak, ahogy közeledik hozzájuk az ember, így az első benyomás garantálhatóan lebilincselő.

– A világítótextil-panelek rendkívül izgalmassá teszik a recepció megjelenését – véli Ian McArdle. Az eltelt időben megszülettek a recepciós terület bővítésének tervei, és a Luminous Textile világítótextil-panelek továbbra is kulcsszerepet játszanak majd az élénk és izgalmas környezet kialakításában.

Luminous Textile

Színes, fényesen világító falak

A termék megtekintése

Kapcsolódó esetek