További márkák

A napi 24 órás

lenyűgöző viták

Az Audi irodái,

Neckarsulm, Németország

 

Megmutatjuk, hogyan lett még kellemesebb az Audi tárgyalóterme a LED-es világítás segítségével.

Az Audi tárgyalóterme a Philips világítástechnikájával megvilágítva.

Mindenki, aki elhalad az
átépített

helyiség mellett, megcsodálja a világítást, és sokan megjegyzik: bárcsak nálunk is lenne valami hasonló!”

 

– Bernhard Schneider, az Audi tervezési osztályvezetője

Egy nő figyeli az Audi privát irodájának Philips-világítását.
Az Audi tárgyalótermét a Philips világítástechnikájával világítják meg.

A feladat

 

A világ egyik vezető gépkocsitervezőjeként az Audi számára elsődleges fontosságú a munkakörnyezet optimalizálása. A vállalat a modern irodákat csúcstechnikával szerette volna berendezni, és olyan világítási megoldásra volt szüksége, amely megfelel a magas kialakítási követelményeknek.

Férfi égboltmintás kanapén az Audi egyik Philips világítástechnikával megvilágított folyosóján.

A megfelelő világítás

 

Az Audi több mint 100 éve alakítja a gépkocsigyártás történelmét. Számos mérföldkőnek számító újítása a jelenlegi telephelyen, Neckarsulmban nyerte el végleges formáját. 2008-ban a vállalat az irodák felújítása mellett döntött, és az energiatakarékosságra, illetve a szennyezés minimalizálására irányuló erőfeszítései jegyében a legújabb korszerű irodai világítási megoldásokat szerette volna felszereltetni. Egy iparág főszereplőjének igényeit csak igazán különleges megoldásokkal lehet kielégíteni.


A LED-es technika volt a megfelelő választás. A tárgyalóasztal fölötti világításához az elegánsan görbülő, egyenes vonalú DayWave rendszerre esett a választás. A LuxSpace és Fugato mennyezeti lámpákat kiváló minőségű, káprázásmentes fényük és elegáns megjelenésük miatt választották, amelyek miatt tökéletesen illenek az Audi márkanévhez. A helyiséget hűvös árnyalatokkal megvilágító új szerelvények kellemes, munkára optimalizált környezetet teremtettek.

 

A felújított tárgyalóterem nemcsak az Audi gondolkodóinak segít a következő nagy ötlet elképzelésében, hanem az elhaladók figyelmét is felkelti. A tárgyaló továbbfejlesztett világítási rendszere a környezetvédelmi törekvéseket is támogatja, hiszem a LED-es megoldás használatával akár 70%-os energiamegtakarítás is elérhető.

  • Fugato Compact általános világítás
    Fugato Compact általános világítás
    Az általános megvilágítási célokra tervezett, rögzített mennyezeti lámpákból álló Fugato termékcsalád tagjai a következők: Fugato Compact (175 mm-es kivágás), Fugato Performance (2...

Kapcsolódó esetek