You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Kristálytiszta

energiamegtakarítás

Az Audi irodái, Németország  

 

Elmondjuk, hogyan csökkenti kiadásait az Audi energiatakarékos irodai világítással.  

Modern világítás az irodákba – Philips

Az év egyik legjobb döntése

volt, hogy irodánk teljes harmadik szintjét LED-es világítástechnikával szereltük fel. Az újszerű világításvezérlésnek köszönhetően szintén komoly megtakarításokat érünk el. Emellett munkatársaink nagyszerűen érzik magukat ebben az új környezetben, és motiváltabbak, mint valaha.”

 

– Bernhard Schneider, az Audi tervezési osztályvezetője

Találkozóhelyek az Audi németországi irodáiban a Philips irodai megoldásaival megvilágítva.
Növelje a munkahelyi hatékonyságot Philips irodai világítással.

A feladat

 

Az Audi AG egy legenda a gépkocsigyártásban. A jelentős hagyományokkal és egyedi múlttal rendelkező vállalat – amelynek gyökerei 1901-ig nyúlnak vissza – mindig is híres volt az új műszaki találmányok felhasználásáról – még a vállalati mottó fordítása is az: „Fejlődés a technika révén”. Az újítások iránti elkötelezettségének megfelelően az Audi egy korszerű világítási rendszert keresett felújított irodáiba.

A megfelelő megvilágítás 


Az Audi magas követelményeinek csak az igazán különleges megoldások felelnek meg. Amellett, hogy a háromemeletes, 1500 négyzetméteres épületben termékeny munkakörnyezetre volt szükség, az is elengedhetetlen volt, hogy az új világítási rendszer energiatakarékos és az előírásoknak megfelelő legyen.

 

A megoldás a LED-es világítás lett. Az új rendszer alapját a PowerBalance süllyesztett világítótest képezte, amely egyenletesen osztja el a fényt a munkaterületen, kiváló színmegjelenítéssel és káprázásmentes fénykibocsátással. Az irodában 248 PowerBalance egységet és 72 LuxSpace egységet szereltünk fel. A kiegészítő mennyezeti lámpák fényereje könnyen szabályozható, ezért az itt dolgozók igényeiknek megfelelően személyre szabhatják a világítást.

 

Amellett, hogy az új világítótestek minden munkahelyi előírásnak megfelelnek, kellemes és termelékeny légkört teremtenek az itt dolgozók számára. A korszerű irodai világítás és világításvezérlés emellett jelentősen csökkentette az energiafogyasztást és a szén-dioxid-kibocsátást is. .


Az Audi az új lámpatestek és az intelligens irodai világításszabályozási rendszer bevezetésével akár 50%-os energiamegtakarítást is elérhet. A lámpák élettartama emellett 50 000 óra, amely a hagyományos lámpák 15 000 órás élettartamával összehasonlítva az alacsonyabb karbantartásigény miatt további megtakarításokat tesz lehetővé.

  • PowerBalance gen2
    PowerBalance gen2
    Ha irodák LED-es világítótestekkel történő megvilágításáról van szó, az emberek általában szívesen fektetnek pénzt a fenntartható megoldásokba, ha az megtérül. Ugyanakkor a rendsze...

Kapcsolódó esetek