További márkák

Dobja sutba

az energiapazarlást

 

Sleepy
Genk, Belgium

A Sleepy forgalmának újbóli fellendítése és a költségek csökkentése MASTERColour CDM Elite lámpákkal.
Sleepy Genk Philips MASTERColour CDM Elite

Az üzletet 
ez a világítás

sokkal vonzóbbá tette, emellett pedig pénzt takarítok meg, és teszek a környezetért is."

 

– Bart Meekers, a genki Sleepy tulajdonosa

Sleepy Genk Philips MASTERColour CDM Elite

A feladat


A Sleepy a hálószobabútorok szakértője. Szlogenjükre, miszerint „az élet az ágyban a legszebb”, tökéletes bizonyíték az áruházlánc modern ágy-, matrac- és ágyneműválasztéka, valamint az egyéni igényekre szabott ruhásszekrény-kínálat. A genki üzlet tulajdonosa, Bart Meekers szerette volna fellendíteni a forgalmat és csökkenteni az üzemeltetési költségeket.
A Sleepy a hálószobabútorok szakértője.

A megfelelő világítás

 

Vezető hálószoba-szakértőként a Sleepy érti a fény fontosságát. A genki üzlet tulajdonosa, Bart Meekers szerette volna csúcstechnikás világítási megoldásokkal csökkenteni üzlete üzemeltetési költségeit. A Philips világítástechnika ígéretesnek tűnt. Alkalmazása nemcsak hogy tovább erősítené azt a képet, hogy a Sleepy egy a fenntarthatóságért kiálló vállalat, de az energiatakarékos, minimális hőkibocsátású lámpákkal spórolni lehetne a légkondicionálási költségeken is.

 

Az áramköltségek csökkentésén kívül azonban más kihívás is akadt. Meekers szerette volna üzletében a megfelelő atmoszférát kialakítani olyan meleg, egységes fénnyel, amellyel a Sleepy a kívánt hangulatot sugallhatja. A kirakat különösen fontos volt: – Ez az első benyomás – mondja erről Meekers. – Mivel az üzlet egy forgalmas főútvonalon fekszik, fontos, hogy gyorsan fel tudjam kelteni az érdeklődést – a kirakatoknak fényes nappal is látszaniuk kell, még messziről is.

 

A teljes bemutatóterem (900 m²) általános világításához 35 W-os MASTERColour CDM-T Elite izzókat szereltek fel, amelyek fényminősége első osztályú, élettartama pedig rendkívül hosszú. Olyan meleg, barátságos hangulatot árasztanak, amely arra bátorítja a vásárlókat, hogy elidőzzenek a kiállítóteremben. A külön figyelemfelkeltés érdekében a kirakatüvegeket 70 W-os MASTERColour CDM-T Elite lámpákkal látták el, az energiatakarékos MASTER LED pedig kellemes ragyogást biztosít éjjelente.

 

A ragyogó fehér fényű, illetve az ágyneműk élénk árnyalatait kiemelő kiváló színmegjelenítésű MASTERColour CDM-T Elite lámpák új életre keltették az üzletet. A lámpák több fényt bocsátanak ki kisebb energiafogyasztás mellett, és lenyűgöző 12 000 órás élettartamuknak köszönhetően rendkívül hosszú ideig szükségtelen a karbantartás is.

  • MASTERColour CDM-T Elite
    MASTERColour CDM-T Elite
    Egyfejű, nagyon hatékony és hosszú élettartamú kerámiacsöves fémhalogén kisüléses lámpa, amely ragyogó, kiváló színvisszaadású fehér fényt bocsát ki.
  • Fugato Compact kiemelő világítás
    Fugato Compact kiemelő világítás
    A Fugato Compact Accent termékek a Fugato mennyezeti világítási paletta részét képezik, amely optimális világítási teljesítményt, kiváló használhatóságot és egységes kialakítást kí...

A lehetőségek

kiaknázása

A csapat

Megrendelő

Sleepy, Genk

Helyszín

Genk, Belgium

A Philips ügyfélmenedzser

Wim Roels

Világítástervező

Charlotte Roels, Philips

Kapcsolódó esetek