További márkák

Jobb világítás,

kellemesebb vásárlás

Edeka, Glückstadt,
Németország


Elmondjuk, hogyan tette kellemesebbé az áruházvilágítás a vásárlás élményét az EDEKA áruházban.

 

A glückstadti Edeka húsrészlegének megvilágítása tökéletesített Philips Lighting-megoldásokkal történik, így a hústermékek frissebbnek és vonzóbbnak tűnnek.

Minden igényünk
teljes

   

mértékben megvalósult. Áruházunk most fantasztikusan hívogató, a látvány pedig minőségi. Akárhova is néz az ember, az árukon látszik a frissesség és a kiváló minőség.”

 

– Jan Frauen, az EDEKA Frauen ügyvezető igazgatója

 

A glückstadti Edeka zöldséges részlegének megvilágítása a Philips friss élelmiszerekhez kifejlesztett megoldásaival történik.
A glückstadti Edeka fagyasztóinak megvilágítása a Philips megoldásaival – vonzó és energiatakarékos.

A feladat

 

Az EDEKA csoport Németország vezető élelmiszerüzlet-kiskereskedése. A mintegy 11 700 áruházzal és az évi 44,8 milliárdos forgalommal ez az ország első számú bevásárlóközpont-lánca. Amikor a glückstadti üzlet világítási rendszere felújításra szorult, a Philipsre esett a választás.

A megfelelő megvilágítás 


Az EDEKA csoport számára nem csupán az élelmiszerek fontosak. A vállalat komolyan veszi környezetvédelmi felelősségét is, ezért energiatakarékos világítási rendszert szeretett volna. Emellett azonban alapvető fontosságú volt egy vonzó, elegáns környezet kialakítása, hogy a vásárlók számára biztosítva legyen a kiemelkedő vásárlási élmény.


A teljes áruházat modern LED-es világítótestekkel szerelték fel, amelyek kiváló látási viszonyokat és otthonos hangulatot teremtenek. Az alacsony álmennyezet miatt a Maxos LED rendszer egyik nem soros változatára esett a döntés. A kiváló színtelítettségnek és a nagy fényerőnek köszönhetően a vásárlók könnyen elolvashatják a címkéket és a csomagolásra nyomtatott szöveget. A hentespulthoz a vállalat a meleg fényspektrumú LuxSpace Accent Rose LED-es megoldást választotta, amellyel a hústermékeket felmelegedés és elszínezés nélkül lehet megvilágítani.


Az áruházat a rendezettséget, biztonságot és jó közérzetet biztosító áruházvilágítás új életre keltette. A modern LED-es lámpák energiatakarékos volta miatt pedig az áruház kevesebb áramot fogyaszt és kevesebb szén-dioxidot bocsát ki, mint a hagyományos világítási rendszerekkel.


Az áruház korszerű LED-es világítása akár 50 000 órát is kitart, így az EDEKA Group a javításokon és a cseréken is pénzt takarít meg.

Mosolyt hoz
  a polcok közötti folyosókra

A csapat

EDEKA Frauen, Glückstadt, Németország

Megrendelő

Jan Frauen, Peter Frauen, Dierk Frauen

Igazgatók

Irina Schmolinsky, Philips Lighting

Világítástechnikai tanácsadás

Kapcsolódó esetek