You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Jobb világítás,

kellemesebb vásárlás

Edeka, Glückstadt,
Németország


Elmondjuk, hogyan tette kellemesebbé az áruházvilágítás a vásárlás élményét az EDEKA áruházban.

 

A glückstadti Edeka húsrészlegének megvilágítása tökéletesített Philips Lighting-megoldásokkal történik, így a hústermékek frissebbnek és vonzóbbnak tűnnek.

Minden igényünk
teljes

   

mértékben megvalósult. Áruházunk most fantasztikusan hívogató, a látvány pedig minőségi. Akárhova is néz az ember, az árukon látszik a frissesség és a kiváló minőség.”

 

– Jan Frauen, az EDEKA Frauen ügyvezető igazgatója

 

A glückstadti Edeka zöldséges részlegének megvilágítása a Philips friss élelmiszerekhez kifejlesztett megoldásaival történik.
A glückstadti Edeka fagyasztóinak megvilágítása a Philips megoldásaival – vonzó és energiatakarékos.

A feladat

 

Az EDEKA csoport Németország vezető élelmiszerüzlet-kiskereskedése. A mintegy 11 700 áruházzal és az évi 44,8 milliárdos forgalommal ez az ország első számú bevásárlóközpont-lánca. Amikor a glückstadti üzlet világítási rendszere felújításra szorult, a Philipsre esett a választás.

A megfelelő megvilágítás 


Az EDEKA csoport számára nem csupán az élelmiszerek fontosak. A vállalat komolyan veszi környezetvédelmi felelősségét is, ezért energiatakarékos világítási rendszert szeretett volna. Emellett azonban alapvető fontosságú volt egy vonzó, elegáns környezet kialakítása, hogy a vásárlók számára biztosítva legyen a kiemelkedő vásárlási élmény.


A teljes áruházat modern LED-es világítótestekkel szerelték fel, amelyek kiváló látási viszonyokat és otthonos hangulatot teremtenek. Az alacsony álmennyezet miatt a Maxos LED rendszer egyik nem soros változatára esett a döntés. A kiváló színtelítettségnek és a nagy fényerőnek köszönhetően a vásárlók könnyen elolvashatják a címkéket és a csomagolásra nyomtatott szöveget. A hentespulthoz a vállalat a meleg fényspektrumú LuxSpace Accent Rose LED-es megoldást választotta, amellyel a hústermékeket felmelegedés és elszínezés nélkül lehet megvilágítani.


Az áruházat a rendezettséget, biztonságot és jó közérzetet biztosító áruházvilágítás új életre keltette. A modern LED-es lámpák energiatakarékos volta miatt pedig az áruház kevesebb áramot fogyaszt és kevesebb szén-dioxidot bocsát ki, mint a hagyományos világítási rendszerekkel.


Az áruház korszerű LED-es világítása akár 50 000 órát is kitart, így az EDEKA Group a javításokon és a cseréken is pénzt takarít meg.

Mosolyt hoz
  a polcok közötti folyosókra

A csapat

EDEKA Frauen, Glückstadt, Németország

Megrendelő

Jan Frauen, Peter Frauen, Dierk Frauen

Igazgatók

Irina Schmolinsky, Philips Lighting

Világítástechnikai tanácsadás

Kapcsolódó esetek