További márkák

53%-os energiamegtakarítás

MASTER LEDtube

Dansk Supermarked, Dánia

 

A Dansk Supermarked számára a MASTER LEDtube a megfelelő megoldás.

Dansk Supermarked MASTER LEDtube

Közelről követtük
a LED-es fénycsövek

fejlesztését, és ezek jelentik számunkra a megoldást, teljesítményfelvétel és fényminőség tekintetében egyaránt.”
Dansk Supermarked MASTER LEDtube
Dansk Supermarked MASTER LEDtube

A feladat

 

A meglévő szerelvények újra felhasználhatók, így csak a kondenzátorok eltávolítására és a fénycsőgyújtók fantomkapcsolóra cseréjére volt szükség. A LED-es fénycsövek aljzata elforgatható a szerelvényekhez való illeszkedés céljából, így az egész művelet egyszerű.

MASTER LEDtube

A megfelelő világítás

 

Az új LED-es fénycsövek szerelvényenként 53%-os energiamegtakarítást eredményeznek (36 wattos szerelvények esetén). – Egy külső vállalatot kértünk fel az energiafogyasztás mérésére, mivel tökéletesen objektív eredményeket szerettünk volna kapni – mondja Ulrik Leth, a Dansk Supermarked villamos rendszerének kivitelezője.

 

"A LED-es fénycsövek külön előnye a hosszú élettartam. A T8 fénycsövek körülbelül 13 000 órás élettartamával szemben az új LED-es fénycsövek élettartama 50 000–60 000 óra, amely a csereköltségek terén is megtakarítást eredményez, és a legrégebbi szerelvényeink élettartama is nő, mert nem áll fenn a szerelvénysérülés veszélye a fénycsövek cseréje során.

  • MASTER LEDtube EM/Mains
    MASTER LEDtube EM/Mains
    A Philips MASTER LEDtube a LED-es fényforrást hagyományos, fénycső formájú kivitelben biztosítja. Egyedi formaterve tökéletesen egységes megjelenést biztosít, így nem különböztethe...

Kapcsolódó esetek