Könnyen módosítható
terek kialakítása

Planmeca,
Helsinki, Finnország

 

Elmondjuk, hogyan takarít meg energiát és nyűgözi le a látogatókat a Planmeca LED-es kiállításvilágítással.

 

A felületvilágítást alkalmazó Philips kiállításvilágítás modern és elegáns hangulatot kölcsönöz a Planmeca kiállítótermének.

Korszerű megoldást
választottunk,

amellyel évekig képesek leszünk egy elegáns és divatos területet fenntartani.”

 

– Jussi Ylisaari, a Planmeca Ltd. ügyfélszolgálati osztályvezetője

A feladat

 

A Planmeca úttörő a korszerű fogorvosi termékek világában. Csúcstechnikás fogászati berendezéseik és szoftvereik világszerte ismertek. A kiállítóterem felújításához a Planmeca vállalatnak olyan kiállításvilágítási rendszerre volt szüksége, amely kiemeli a termékek minőségét és színeit.

Philips felületi világítási rendszerek borítják fénybe a Planmeca kiállítását, energiatakarékos és lenyűgöző hatást keltve.
    • Kezelje projektjeit a MyProjects megoldással!
      A MyProjects segítségével projekteket és hozzájuk tartozó elemeket hozhat létre, menthet, kezelhet és oszthat meg a kollégáival és csapatának tagjaival.

A megfelelő megvilágítás 

 

A Planmeca számára rendkívül fontos a megjelenés. Termékei színesek és gyakran a vevők igényeire szabottak. Ez azt jelenti, hogy pár hónapon belül gyökeresen megváltozhat a kiállítóteremben látható termékkínálat. Ennek figyelembevételével fontos volt, hogy a fények kiemeljék a termékek minőségét és színét, és emellett szükség esetén képesek legyenek alkalmazkodni a változtatásokhoz is.

 

A kiállítási terület mennyezetén és falain ColorGraze lámpákat „rejtettek” fényáteresztő Barrisol-lapok mögé. A felületek így fényesen ragyognak, és egyedi, modern hangulatot sugároznak, a látogatók azonban nem láthatják a felszíni fényforrásokat. Az érintésalapú vezérlés lehetővé teszi, hogy a világítás egy gombnyomásra megváltozzon. A Planmeca így például az előadások idejére leszabályozhatja a fényerőt, hogy a részletes röntgenképek jól láthatóak legyenek.

 

Az általános felső világításhoz a LuxSpace rendszert választották, amelynek tiszta, frissítő fénye látványosan egészíti ki a környező fehér felületeket. A kiállított termékek fölött StyliD szpotszerelvények keltenek a művészeti galériák világításához hasonló hatást. Így minden egyes kiállított tárgy színét és elegáns kialakítását tökéletesen kiemeli a káprázásmentes LED-es fény.

 

Bár az új rendszer több szerelvényt tartalmaz, a LED-es technikának köszönhetően az energiafogyasztás jelentősen csökkent. Emellett az éjszakai automatikus fényerőcsökkentés további megtakarításokat is lehetővé tesz.

  • ColorGraze EC Powercore
    Bizonyos külső építészeti részletekhez nem kontúros, kitöltő jellegű fénykibocsátás szükséges. A Graze EC Powercore az ilyen fajta kibocsátást egyesíti a Graze Powercore termékcsal...

A termékek bemutatása
a lehető legjobb fényben

A csapat

Planmeca Ltd.

Megrendelő
Webhelye

Kapcsolódó esetek

You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website