Hogy a kiskereskedelmi helyiségek is

izgalmasak legyenek

 

Zapata, Augsburg,
Németország

 

A MASTERColour CDM Evolution lámpáknak köszönhetően a vásárlók ma már szeretik bejárni a Zapata új áruházát. 

Zapata CDM Evolution

A fehér még fehérebb,
tisztább és

ragyogóbb. A CDM Evolution a textíliákat a ma elérhető legjobb minőségű mesterséges fénnyel világítja meg. Ezzel fiatal és innovatív vállalatként tűnünk ki a versenytársaink közül.”

 

– Christian Dambach, a Zapata projektvezetője

Zapata CDM Evolution

A feladat

 

A Zapata a fiataloknak szánt régi stílusú ruhák élen járó értékesítője. Egyedi üzleti elképzelésében egyesülnek az ipari stílusú dekorációk, a rusztikus mexikói ruhák, a bolhapiacot idéző bútorok és az elnyűtt elemek. A régi világítási rendszer viszont nem ösztönözte a vásárlókat az üzlet felfedezésére.

Zapata CDM Evolution
    • Manage your projects with MyProjects
      Use MyProjects to create, save manage and share items and projects with you colleagues and team members.

A megfelelő megvilágítás 

 

Frissen felújított belterével és színes ruhaválasztékával a Zapata majdnem készen állt az ügyfelek lenyűgözésére. Viszont a meglévő megvilágítás nem növelte a teret, nem volt drámai hatású, és nem volt különbség a kinti és benti helységek világítása között. Az üzlet kihasználatlan volt, és nem segítette a vásárlókat, ezért a Zapata segítségért fordult a Lichtspiel világítástervező vállalathoz.

 

Néhány gondosan elhelyezett Philips lámpával a Lichtspiel drámai és izgalmas atmoszférát teremtett. Az üzlet belterében a sötét színek domináltak, a falakat és a mennyezetet is beleértve. Philips MASTERColour CDM Evolution szpotlámpákat szereltek fel keskeny, 10 és 20 fokos sugárzási szögekkel, így érdekes fény-árnyék hatást értek el.

 

Az új világítási elképzelés kellemes, titokzatos hangulatot kelt, ami az árukra vonja a figyelmet, és a helyiség felfedezésére ösztönzi a vásárlókat. Ezt a MASTERColour CDM Evolution szpotlámpák tették lehetővé, amelyek csodálatos fehér színű világítást nyújtanak anélkül, hogy más színek is lennének a fénysugárban. A helyiség figyelemfelkeltő kivilágításának köszönhetően a Zapata fényes jövő előtt áll.

 

 

  • MASTERColour CDM-T Evolution
    MASTERColour CDM-T Evolution
    Egyfejű, nagyon hatékony és hosszú élettartamú kerámiacsöves fémhalogén kisüléses lámpa, amely ragyogó, kiváló színvisszaadású fehér fényt bocsát ki.

Kapcsolódó esetek

You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website