További márkák

Hogy a kiskereskedelmi helyiségek is

izgalmasak legyenek

 

Zapata, Augsburg,
Németország

 

A MASTERColour CDM Evolution lámpáknak köszönhetően a vásárlók ma már szeretik bejárni a Zapata új áruházát. 

Zapata CDM Evolution

A fehér még fehérebb,
tisztább és

ragyogóbb. A CDM Evolution a textíliákat a ma elérhető legjobb minőségű mesterséges fénnyel világítja meg. Ezzel fiatal és innovatív vállalatként tűnünk ki a versenytársaink közül.”

 

– Christian Dambach, a Zapata projektvezetője

Zapata CDM Evolution

A feladat

 

A Zapata a fiataloknak szánt régi stílusú ruhák élen járó értékesítője. Egyedi üzleti elképzelésében egyesülnek az ipari stílusú dekorációk, a rusztikus mexikói ruhák, a bolhapiacot idéző bútorok és az elnyűtt elemek. A régi világítási rendszer viszont nem ösztönözte a vásárlókat az üzlet felfedezésére.

Zapata CDM Evolution

A megfelelő megvilágítás 

 

Frissen felújított belterével és színes ruhaválasztékával a Zapata majdnem készen állt az ügyfelek lenyűgözésére. Viszont a meglévő megvilágítás nem növelte a teret, nem volt drámai hatású, és nem volt különbség a kinti és benti helységek világítása között. Az üzlet kihasználatlan volt, és nem segítette a vásárlókat, ezért a Zapata segítségért fordult a Lichtspiel világítástervező vállalathoz.

 

Néhány gondosan elhelyezett Philips lámpával a Lichtspiel drámai és izgalmas atmoszférát teremtett. Az üzlet belterében a sötét színek domináltak, a falakat és a mennyezetet is beleértve. Philips MASTERColour CDM Evolution szpotlámpákat szereltek fel keskeny, 10 és 20 fokos sugárzási szögekkel, így érdekes fény-árnyék hatást értek el.

 

Az új világítási elképzelés kellemes, titokzatos hangulatot kelt, ami az árukra vonja a figyelmet, és a helyiség felfedezésére ösztönzi a vásárlókat. Ezt a MASTERColour CDM Evolution szpotlámpák tették lehetővé, amelyek csodálatos fehér színű világítást nyújtanak anélkül, hogy más színek is lennének a fénysugárban. A helyiség figyelemfelkeltő kivilágításának köszönhetően a Zapata fényes jövő előtt áll.

 

 

  • MASTERColour CDM-T Evolution
    MASTERColour CDM-T Evolution
    Egyfejű, nagyon hatékony és hosszú élettartamú kerámiacsöves fémhalogén kisüléses lámpa, amely ragyogó, kiváló színvisszaadású fehér fényt bocsát ki.

Kapcsolódó esetek