A kiváló márkák

középpontba helyezése

 

Upside, Herstal,
Belgium   

 

Elmondjuk, hogyan ad az Upside friss lendületet a kiállított áruknak újszerű megvilágítással.

Upside-üzlet, Philips CDM Evolution

A MASTERColour
CDM Evolution

jelentős előnyöket kínál az üzletem számára: rendkívüli fényerejű és élénk világítást nagy hatékonyságának és hosszú élettartamának köszönhetően elfogadható áron.”
Upside-üzlet, Philips CDM Evolution
Upside-üzlet, Philips CDM Evolution

A feladat

 

Az Upside egy igazán tágas üzlet. 4000 négyzetméterén 100 nemzetközi ruházati márkát árul nagy belmagasságú üzletében. Ahhoz, hogy minden egyes márkának külön egyéniséget adjon, a MASTERColour CDM Evolution 35W/930 szpotlámpákkal inspiráló árubemutató tereket hozott létre.

Upside-üzlet, Philips CDM Evolution
    • Manage your projects with MyProjects
      Use MyProjects to create, save manage and share items and projects with you colleagues and team members.

A megfelelő megvilágítás 

 

Az Upside szeretné felejthetetlen élménnyé tenni a vásárlást, „üzleten belüli üzlet” elképzelésének megvalósításához viszont olyan megvilágításra volt szüksége, amely minden márkát külön egyéniséggel ruház fel. Ezenkívül a megvilágításnak jó minőségűnek, energiatakarékosnak és a hét méter belmagasságú üzletben is könnyen karbantarthatónak kellett lennie.

 

Egy magasan elhelyezett lámpákat használó megoldás mellett döntöttek. A kivitelezéshez a Projection.eu, egy belga világítástervező cég választotta ki a lámpákat. A kiemelő jellegű és az általános világításhoz MASTERColour CDM Evolution 35W/930 szpotlámpákat használtak, amelyeket négy méter magasan szereltek fel. Az elhelyezkedésük miatt a világítótestek karbantartása egyszerű, és a CDM Evolution lámpák erős fénye tökéletesen megvilágítja ekkora távolságból az árut.

 

Az új világítási rendszer az üzletet műalkotássá változtatta. A CDM Evolution kiváló színmegjelenítése kiemeli a ruhák minőségét, és felkelti a mellettük elhaladó vásárlók figyelmét. A szpotlámpák fókuszált fényének köszönhetően a világítótesteket minden ruhamárkánál eltérő módon lehet elhelyezni, ezzel minden egyes terület egyedi megjelenést kap.

 

  • MASTERColour CDM-T Evolution
    MASTERColour CDM-T Evolution
    Egyfejű, nagyon hatékony és hosszú élettartamú kerámiacsöves fémhalogén kisüléses lámpa, amely ragyogó, kiváló színvisszaadású fehér fényt bocsát ki.

Kapcsolódó esetek

You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website