További márkák

Tökéletes
kirakatmegvilágítás

SuperTrash, Amszterdam, Hollandia


Elmondjuk, hogyan adott új lendületet a kiskereskedelmi egységek világítása a SuperTrash üzleteinek.
A SuperTrash vásárlója nézi magát a Philips AmbiScene Mirror tükörben „napos” beállítás mellett.

Hozzánk hasonlóan
a Philips is

a minőség híve. Ezt nemcsak világítási elképzeléseivel bizonyította be, hanem a hozzáállásával és újszerű megoldásaival is.”

 

– Ingmar Brenninkmeijer üzletvezető, SuperTrash

A Philips lámpái világítják meg az amszterdami SuperTrash üzlet kávézóját.
Fogasra akasztott ruhák a SuperTrash áruházban, a Philips kiskereskedelmi egységekhez készített világításával megvilágítva.

A feladat


A SuperTrash egy világhírű divatmárka. 32 országban vannak üzletei, és 2000 üzletben értékesítik. Az amszterdami új vezető üzletüket úgy képzelték el, mint egy butikot, ahol szállodai szintű a kiszolgálás. Fényekkel elérhető a megfelelő hatás?
Vásárló hölgy a Philips kiskereskedelmi egységekhez készített világításrendszerével és az újszerű próbafülke-világítással ellátott SuperTrash üzletben.

A megfelelő világítás

 

A luxusruhák – mint amilyenek a SuperTrash üzleteiben találhatók – megfelelő megvilágítást igényelnek. Ez nemcsak a ruha minőségének bemutatásához kell, hanem ahhoz is, hogy a vásárlók lássák, hogyan néznek ki a ruhák az áruházon kívül.

 

A Philips divatmegvilágítása volt a tökéletes megoldás. EcoStyle LED szpotlámpákat szereltek fel, hogy hangulatot teremtsenek az üzletben, és megvilágítsák a ruhákat. A gyönyörű színspektrumnak köszönhetően a ruhák színe pontosan olyan, mint amilyennek lennie kell. A vásárlóknak nem kell többé a szabadba menniük megnézni, hogy a ruha hogyan is néz ki valójában. InteGrade LED-eket szereltek fel, hogy a kirakatban lévő ruhák jól láthatóak és vonzó megjelenésűek legyenek. A „láthatatlan” LED-es megvilágítás bármilyen polc és kirakat esetén használható.

 

Az új világítási rendszer csúcspontja a próbafülkék megvilágítása. Az Ambiscene tükör egyetlen gombnyomással beállítható „esti”, „irodai” és „nappali” fény kibocsátására. Így a vásárlók különböző fényviszonyok között láthatják a ruhákat.

 

A SuperTrash kérésére az Ambiscene-tükröket egyedi beállítással láttuk el: amikor a vásárlók az „esti” megvilágítást választják, nightclub stílusú zenét játszik a tükör. A fény és a zene együtt hozza létre a tökéletes hangulatot.

  • InteGrade LED engine system
    InteGrade LED engine system
    Philips InteGrade LED-rendszer: kompakt lineáris LED-világítás a maximális tervezési szabadság érdekében. Az InteGrade LED-rendszer fenntartható, energiatakarékos módszert kínál a ...

A megjelenés fokozása
fénnyel

A csapat

SuperTrash

Tervező

Webhelye

Kapcsolódó esetek