További márkák

Zeeburger alagút, Amszterdam –

korszerűsítve

Zeeburger alagút,
Amszterdam, Hollandia


A Zeeburger alagút a harmadik alagút Hollandiában, amelyet T-line rendszerrel szerelnek fel.
Zeeburger alagút, Amszterdam

Általánosságban
elmondható,

hogy a rendszer automatikusan működik.”
Zeeburger alagút, Amszterdam

A feladat

 

2011 júniusában a VolkerRail megbízást kapott a Rijkswaterstaattól a világítási rendszer cseréjére. A Rijkswaterstaattal és a Vialisszal közösen tartott kiválasztási eljárás során több beszállítóval felvették a kapcsolatot. A Philips a legjobbként, mindenkit megelőzve nyert.

alagútkijárat

A megfelelő világítás

 

A Philips hatalmas előnye, hogy az egyetlen olyan beszállító volt Hollandiában, amelynek volt már tapasztalata az alagutak LED-es megvilágításában. Ezután megvizsgáltuk, hogy meg tud-e felelni a projektnél felállított követelményeknek.  A Zeeburger alagút a harmadik alagút Hollandiában, amelyet T-line rendszerrel szerelnek fel. A T-line számos előnnyel rendelkezik az egyenértékű alagút-világítási megoldásokhoz képest.


A T-line a jól bevált LED-es technikát használja, felülete sima, így a lámpatest könnyen tisztítható. Emellett a lámpákat nem kell cserélni a rendszer normál üzemideje alatt, ami jelentősen csökkenti a karbantartási költségeket a Rijkswaterstaat számára. Ráadásul a LED-ek legalább 15 évig működőképesek.

Zeeburger alagút, Amszterdam – korszerűsítve

A csapat

Kapcsolódó esetek